FOTO by H&M

Moda

Popodnevna izležavanja provest ćemo u mekanom H&M pletivu na vezanje!

Viktoria Mikulić 13. rujna 2021.

Veste dolaze u tri divne boje, lila, bež i sivoj...

Možda zvučimo sarkastično kada pišemo o pletenim kardiganima, a vani je 30 stupnjeva. No svjesni smo da će se kroz nekoliko dana temperature spustiti i da je jesensko razdoblje iza ugla.

H&M je naša vječna inspiracija kada smo u potrazi za odjevnim komadima koji su u skladu s najnovijim trendovima, a pritom su ugodni za nošenje i pristupačnih cijena.

Svakog tjedna na njihovim se policama nalazi nešto novo i ponekad se pitamo kako uspijevaju u tako kratkom roku lansirati toliko odličnih stvari. Uvijek nam barem jedan novitet zapne za oko, a ovog tjedna to je pletivo koje je favorit u nadolazećim mjesecima.

Jedna vesta nas je oduševila jer je veoma opuštena. Njezin ležeran kroj s balon rukavima i vezanjem sa strane čini je klasikom uz traperice, suknje pa čak i uz haljine. Ona dolazi u tri boje, nježnoj bež, sivoj i omiljenoj lila nijansi.

Mi već vidimo kako u istoj kratimo vrijeme tijekom popodnevnih izležavanja, kao i tijekom svih dnevnih aktivnosti.

Svaki ormar bi ove jeseni trebao sadržavati barem jedan pleteni odjevni predmet, a kupnjom ovog s potpisom H&M, definitivno nećete pogriješiti.

Vrućine će uskoro naglo pasti i vrijeme je da svoju garderobu osvježite mekanim kardiganom čija cijena iznosi 19,99 €. Naručiti ga možete putem LINKA!