FOTO by IMDb

Film

Popis najboljih Netflix serija koje s nestrpljenjem očekujemo

Daria Lovrić 18. srpnja 2022.

12 najpopularnijih naslova čije nove epizode očekujemo ubrzo nakon ljeta...

U produkciji Netflixa, zadnjih nekoliko godina nastalo je mnoštvo poslastica koje smo odgledali u jednom dahu. U jednoj večeri smo znali pogledati nekoliko epizoda, ako ne i cijelu sezonu.

Zajedno s omiljenim likovima bi se zaljubljivali, patili, prolazili kroz uzbudljive i stresne događaje, vesele i tužne trenutke. Nažalost, sve što je lijepo kratko traje, pa tako i sezona najdraže serije brzo završi. Narednih nekoliko dugih mjeseci provedemo u iščekivanju novih epizoda i u potrazi za drugim serijama i likovima koje ćemo jednako voljeti.

Kako ne bi zaboravili što vas sve očekuje u narednih godinu dana, složili smo popis serija koje zasigurno, baš poput nas, željno iščekujete.

Bridgerton

Otkad se pojavila na Netflixu 2020. godine, serija „Bridgerton“ postala je veliki hit, pogotovo među ljubiteljicama romantičnih priča. Netflix je još u travnju 2021. priredio veliko iznenađenje za brojne obožavatelje Shondaland showa, otkrivajući da ćemo u svijetu romana Julije Quinn uživati zasigurno još dvije sezone (a možda i 8).

Snimanje treće sezone još uvijek nije započelo tako da nove napete epizode možemo očekivati 2023. godine. Ako iduća sezona bude puštena kao prethodne dvije, možemo ju očekivati u zimskom periodu.

Sex/Life

Sex/Life strastvena je američka dramska televizijska serija, premijerno prikazana 25. lipnja 2021. godine koja je zaludila žene diljem svijeta. Serija prati život udane žene koja se pita kako bi njezin život izgledao da je krenula drugačijim putem.

 Sex/Life
Sex/Life

Sezona 2 serije Sex/Life službeno je završila snimanje i možemo je očekivati na Netflixu vrlo brzo.

Sex Education

Netflixova megapopularna serija Sex Education oduševila je fanove i s nestrpljenjem očekuju nove epizode četvrte sezone Sex Ed-a jer je treća sezona završila na vrlo dramatičan način. Hoće li se srednja škola Moordale ostati zatvorena i kakva će biti budućnost Otisa i Maeve – saznat ćemo u novim epizodama.

Sex Education
Sex Education

Netflix je potvrdio da će četvrta sezona doći na male ekrane sredinom sljedeće godine 2022., međutim još uvijek nije potvrđen datum, stoga ćemo se morati strpjeti još neko vrijeme.

Handmaid’s Tale

Nakon što smo pogledali trailer za petu sezonu serije Handmaid’s Tale ne možemo dočekati nove epizode. Trailer završava s June i Serenom koje se susreću licem u lice, a jedna od njih drži pištolj.

Peta sezona serije konačno ima datum izlaska, što znači da znamo kada ćemo gledati June Osborne. Hulu je potvrdio da će “The Handmaid’s Tale” sezona 5 krenuti s prikazivanjem u srijedu, 14. rujna.

The Lincoln Lawyer

Kroz nekoliko dana prikazivanja serija The Lincoln Lawyer zasjela na vrh velikog broja top listi i jedna je od najgledanijih Netflix serija. Druga sezona serije sastojat će se od 10 epizoda i temeljit će se na četvrtoj knjizi u Connellyjevom serijalu Lincoln Lawyer, Peti svjedok.

S obzirom na to da je u lipnju ove godine potvrđena informacija da su krenule pripreme za snimanje druge sezone, nove epizode ćemo još dugo čekati.

Squid Game

Squid Game južnokorejska je drama koja govori o preživljavanju. Prva sezone serije oduševila nas je s devet epizoda u kojima se 456 nasumično odabranih ljudi koji se bore s financijama natječe u igranju tradicionalnih dječjih igara.

Squid Game
Squid Game

Squid Game je prošle godine rušila sve rekorde gledanosti i postala najgledanija Netflixova serija ikada u samo 12 dana. Iako još uvijek nema službenog datuma, povratak druge sezone predviđa se u prvoj polovici iduće godine.

Ginny&Georgia

Ljubitelji serija s nestrpljenjem očekuju nastavak drame o životu majke i kćeri. Serija istražuje i teške teme bez da previše opterećuje gledatelje – kriminal, rasu i samoozljeđivanje, kao i očekivane sadržaje poput braka, prijateljstva i obiteljskih drama.

 Ginny&Georgia
Ginny&Georgia

Druga će se sezona sastojati od 10 epizoda, a producirat će se u Torontu. Još uvijek nemamo točan datum prikazivanja, međutim snimanje je završeno stoga bi nove uzbudljive epizode mogli gledati krajem 2022.

Dead to Me

Nakon što je u 2019. godini izašla prva sezona, a 2020. godine druga sezona, svi s nestrpljenjem iščekujemo 3., ujedno i posljednju sezonu. Serija prati napetu priču o povezivanju i prijateljstvu dvije ožalošćene žene, Christine Applegate i Linda Cardellini.

Kemija između glavnih glumica stvorila je jednu odličnu srcedrapateljsku dramu s elementima crnog humora. Posljednju sezonu možemo očekivati krajem godine.

Emily in Paris

Nakon što su prva i druga sezona poharale ljestvice najgledanijih na streaming platformi, bilo je jasno da će se priča o ambicioznoj Amerikanki koja stiže u Pariz nastaviti. U siječnju 2022., Netflix je najavio povratak „Emily in Paris“ na svom Instagram profilu s opisom: “Say ‘bonjour’ to 3 & 4!“.

Emily in Paris
Emily in Paris

Snimanje treće sezone serije započelo je u lipnju, a mi se nadamo da će nove epizode biti dostupne krajem godine, u prosincu.

Sweet Magnolias

Nakon što je druga sezona završila, vraćamo se u Serenity na još jedan krug. Sretnu vijest o povratku serije,Variety je objavio 4. svibnja, ali nije obznanio datum izlaska Netflixove drame. Ipak, mi vjerujemo da bi se povratak u Serenity mogao očekivati negdje početkom 2023. godine.

You

Snimanje i proizvodnja napete serije You krenule su već sredinom ožujka. Pisanje scenarija za četvrtu sezonu započelo je još u studenom prošle godine i s obzirom na trajanje cijelog procesa vjerujemo da bi kraj snimanja mogao biti već ovog mjeseca.

You
You

Ako nam se ostvare želje mogli bi se iznenaditi i uživati u četvrtoj sezoni taman pred Božić, ali nešto je izvjesnije da će četvrta sezona imati premijeru početkom 2023. godine.