FOTO by IMDb

Film

Ponovno okupljanje Harry Potter čarobnjaka: Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson na malim ekranima

Mia Vodopija 17. studenoga 2021.

Return to Hogwarts!

Imamo dobru vijest za sve velike fanove Harry Pottera i ekipe!

Originalna glumačka postava serije o Harry Potteru, uključujući Daniela Radcliffea, Emmu Watson i Ruperta Grinta, ponovno će se okupiti za TV specijal 20 godina nakon prvog prikazanog filma.

HBO Max je rekao da će Return to Hogwarts biti objavljen 1. siječnja 2022. Da, magija Hogwartsa pada baš na Novu godinu!

Iako će se Harry, Hermione i Ron pridružiti američkom filmašu Chrisu Columbusu kako bi raspravljali o filmovima i dublje istraživali njihovo stvaranje, autorica JK Rowling neće im se pridružiti.

Razlog tome je što je prošle godine točno izjavila kako trans žene nisu prave žene, što je dovelo do bijesa trans zajednice i liberalnih feministkinja koji su palili njezine knjige.

Specijal je najavljen točno 20 godina nakon što je izašao prvi film u SAD-u, Harry Potter And The Philosopher’s Stone, 16. studenog 2001.

Obožavatelji će biti pozvani na čarobno putovanje u prvom licu kroz jednu od najomiljenijih filmskih franšiza svih vremena.

Return to Hogwarts će također uključivati Helenu Bonham Carter, Robbie Coltranea, Ralph Fiennesa, Jason Isaacsa, Gary Oldmana, Imeldu Staunton i Tom Feltona – odnosno sve koji su igrali ključne likove u franšizi.

Ne znamo za vas, ali mi smo jako uzbuđene.

Volimo knjige i filmove o malom čarobnjaku, ali posebno smo zahvalne na fenomenalnoj ideji briljantne JK Rowling koja je svojim neviđenim talentom zauvijek upisala svoje ime u knjigu vremena.