FOTO by Housebrand

Moda

“Ponovite” se uz House haljine od 59,00 do 149,00 kuna!

Antonija Andabak 02. srpnja 2021.

Haljine koje garantiraju da ćete se u njima osjećati odlično!

High street dućani dupkom su puni ljetnih haljina. Izbor je toliki da je teško precizirati što biste željeli kupiti, odnosno biste li igrali na sigurno i odabrali ono što inače nosite ili biste koketirali s it modelima. Pitate se gdje možete najbolji izbor povoljnih haljina? Upravo ovdje.

Ne samo da smo izabrali ključne ljetne trendove, nego smo pronašli stilove koji će ostati u modi i više sezona. Od kratkih silueta s puf rukavima do uskih midi haljina koji ističu vašu liniju, a koje istodobno nemaju nikakvu namjeru sići s trona najtraženijih modela haljina – sve je obuhvaćeno u ovih top petnaest komada!

Housebrend “krpice” biramo iz mnogo razloga, a jedan od njih su povoljne cijene artikala, osobito kada vlada sezona popusta pomoću kojih se možete “ponoviti” od glave do pete za par sto kuna.

Čak i ako niste najveći fan haljina, razmislite o kupovini onih udobnih za stylish odlazak na plažu ili ispijanje koktela u beach baru. Haljine su naprosto must have svake sezone, a ova je posebna jer se već drugu sezonu za redom stavlja naglasak na romantične siluete, otvorena ili istaknuta ramena, zanimljivi prorezi i volančići koji daju posebnu dimenziju ovi neponovljivi komadima.

Cijena je posebna kategorija kojim smo oduševljeni, što će reći da smo na popustu pronašli fenomenalne primjerke haljina od 59,00 kuna pa do (i dalje prihvatljivih) 149,00 kuna!

Što smo sve pronašli uz laganu sugestiju da požurite po svoj broj s obzirom na to da ih je svakim danom sve manje, ovisno o modelu. Sve, pa i više modela možete pronaći i na službenoj Housebrand stranici.