FOTO by Reserved

Moda

Pončo za plažu – 10 romantičnih modela iz Reserveda!

Viktoria Mikulić 20. srpnja 2022.

Nezaobilazan modni dodatak uz svaki kupaći kostim…

Ne znamo je li vam plaža tik ispred apartmana ili morate pješačiti barem desetak minuta, a možda i sjesti u auto ne biste li došli do svog omiljenog odredišta, no zanima nas oblačite li kupaći kostim netom prije ili tek kada stignete na plažu?

Iako na plaži ima svlačionica, najsigurnije je odmah od jutra uskočiti u badić kako bismo preskočili nepotrebno presvlačenje već se odmah uputili u more. Naše pitanje je sljedeće – koju odjeću nosite na plažu u kombinaciji s kupaćim kostimom?

PONČO JE NEZAOBILAZAN MODNI DODATAK ZA PLAŽU

Mnogi ne nose ništa, no svaka modno osviještena žena zna da je odlazak na plažu bez parea ili ponča gotovo nemoguć. Uz njih se nekako osjećamo sigurnije i bez obzira što nije riječ o klasičnoj odjeći već komadu tkanine koji tek toliko prekriva bitne dijelove, pončo ili kimono naš je omiljen modni suputnik za plažu.

U Reservedu smo pronašli 10 modela od kojih je nekolicina na sniženju. Od ovih stylish komada se nećete odvajati ovog, a ni sljedećeg ljeta.

Posebno su nas se dojmili čipkasti modeli u bež, bijeloj i crnoj verziji koji svojim izgledom podsjećaju na boho stil. Ono što nam se posebno sviđa jer što prekrivaju najvažnije, a istodobno suptilno pokazuju naš kupaći kostim.

Ako i vi ne možete zamisliti odlazak na plažu bez famoznog ponča, predlažemo da škicnete našu galeriju i odaberete onaj koji bi se najbolje uklopio uz vaš kupaći kostim: