FOTO by Orsay

Moda

Poncho – 10 modela iz high street ponude koji zamjenjuju kaput!

Viktoria Mikulić 15. listopada 2021.

Prehladno je za baloner, a još uvijek niste spremni za zimsku jaknu? Poncho je najraktičnije rješenje…

Nagli pad temperatura nagnuo je i one najljenije da ljetnu garderobu konačno zamijene zimskom. Iako smo se nadali da ćemo barem mjesec dana moći nositi sve one jesenske favorite, jutra i večeri su toliko hladna da nam nema druge nego posegnuti za toplim komadima.

S obzirom da se još ne možemo natjerati na debeli kaput ili bundu, razmišljali smo što bismo mogli odjenuti da nas ugrije jutrima prilikom odlaska na posao, a da nam ne bude prevruće pri povratku kući.

Baloner je nažalost pretanak, kao i kožna i traper jakna. Ako odjenemo pleteni pulover, opet bismo se mogli prehladiti jer nemamo ništa preko. Stoga je najpraktičnije rješenje poncho koji će poslužiti svrsi kamo god se uputili. Poncho volimo iz više razloga, doslovno ga možemo zaogrnuti oko sebe, a da nas pritom ne opterećuje. Lagani materijal stvoren je da nas prati tijekom svih dnevnih aktivnosti, te se s lakoćom uklapa uz svaki look, kako ležerniji tako i svečaniji.

Poncho doslovno možete prebaciti preko sebe dok nosite trenirku, bluzu i poslovne hlače, kao i preko pletene haljine ili veste i kožne suknje.

Najzastupljeniji je onaj kariranog uzorka, najdražeg jesenskog printa koji najčešće dolazi u zagasitim bojama. Mi smo škicnuli asortiman poznatih high street brendova kao što su Mohito, Orsay i Reserved te pronašli 10 božanstvenih primjeraka poncha.

I dok neke krasi spomenuti uzorak, drugi su potpuno jednostavni. Poncho je ona klasična elegancija koja će se prilagoditi određenoj prilici. Od jutarnje šetnje prema uredu do večernjeg pića s boljom polovicom, poncho je modni suputnik savršen za ovo prijelazno vrijeme.

U nastavku donosimo galeriju zajedno s cijenama: