Pomoću ovog genijalnog trika uklonite nabore na omiljenim tenisicama! Provjereno djeluje!

Engineer 23. travnja 2019.

Pravi perfekcionisti znaju da održavanje obuće nije jednostavan zadatak - ovim će se trikom oduševiti!

Budimo realni, održavanje obuće, točnije tenisica, zahtijeva mnogo truda, pedantnosti i pažnje. Pravi će se perfekcionisti prepoznati u ovim riječima pošto znaju da se, bez obzira koliko čistili svoj omiljeni par obuće, i dalje ne mogu riješiti dosadnih nabora.

Na tragu toga, pozivamo sve ljubitelje tenisica da isprobaju novi viralni trik koji će stvoriti osjećaj nošenja nove obuće svaki dan! Sve što vam je potrebno za ovaj kratki, ali efikasan projekt jest nekoliko čarapa, mali ručnik, vruća voda i pegla.

Krenimo! Tenisice gusto napunite čarapama do razine izravnanja svih nabora koje su se stvorile. Vrućom vodom smočite ručnik, dobro iscijedite vodu te tako topao ručnik namjestite na udubljenje. Uzmite peglu i prijeđite nekoliko puta preko ručnika te posebno pazite da peglu dižete tijekom peglanja nešto frekventnije no inače kako ne biste oštetili tenisicu/e.

Ovisno o tome kako su nabori na tenisicama duboki, vrijeme koje će vam biti potrebno da se istih riješite i dovedete svoju omiljenu obuću u savršeno stanje,može biti i nešto duže. No vjerujte, isplati se!

Ovaj trik objavljen je na Youtube-u te ubrzo postao omiljen među ljubiteljima tenisica, a brojka od sto pedeset tisuća pogleda i mnogobrojni pozitivni komentari govore o uspješnosti ovog trika!

Pogledajte video!