FOTO by Zara

Moda

Polo majica u znaku Coca Cole najnoviji je Zarin primjerak!

Viktoria Mikulić 03. ožujka 2021.

Uklopit će se uz sve one ležerne aktivnosti...

Coca Cola je brojnima dio svakodnevice ili tjedni ritual kojeg si priušte barem u nedjelju. Iako je riječ o gaziranom piću koje nije povoljno za zdravlje, njezinom okusu malo tko može odoljeti. Odrasli i djeca jednako guštaju u Coca Coli koja je nezaobilazan dio ručkova ili večera.

Uz vodu i kavu, definitivno je jedno od najzastupljenijih napitaka i gdje god u svijetu se nalazili, uvijek je možete naručiti bez razmišljanja hoće li netko znati o čemu je riječ. Nije da vam sugeriramo kako biste je trebali početi konzumirati, no tko god je nije isprobao, ne zna što propušta (pssst).

Isto tako, ovaj kultni znak volimo vidjeti i u nekim drugim varijantama, posebice na odjevnim komadima koji se najčešće pojavljuju u crveno-bijeloj boji s logotipom poznate marke.

Jedan takav upravo smo pronašli u Zari, a isti je dio nove proljetne kolekcije. Polo majica s ovratnikom i dugim rukavima ležeran je odjevni predmet koji ćemo nositi u svim casual prilikama, poput pića s prijateljicama, shoppingiranja, u šetnji, na izletima, u vožnji biciklom i slično.

U crveno bijelom izdanju i simboličnim natpisom, zasigurno će odlično pristajati uz traperice, crne hlače, no i uz plisirane suknje ili kratke denim hlače.

Po cijeni od 149,90 kuna ljubitelji Coca Cole neće se previše premišljati već će svoj primjerak nove Zarine polo majice već ovog tjedna ubaciti u virtualnu košaricu. Putem linka saznajte dostupne veličine.