Moda

‘Polka dots’ jednodijelni badić za najzavodljiviji beach look!

Viktoria Šafranić 16. travnja 2021.

Tres chic novitet oborio nas je s nogu...

Do ljeta ćemo se morati još malo strpjeti i to nam uopće ne bi predstavljalo problem da je proljeće barem približno onakvo kakvim smo ga zamišljali.

Na stranu sa svim epidemiološkim mjerama kojih se moramo pridržavati, ono što nas najviše smeta su temperature koje podsjećaju na zimske mjesece. Iako smo već duboko zakoračili u najraskošnije godišnje doba, sunce se tek ponekad pojavljuje čisto kako bi nas podsjetilo da se nalazimo u proljetnoj sezoni.

Mi se ipak ne damo smesti i svoje raspoloženje boostamo odjevnim komadima i modnim detaljima za proljetne i ljetne dane. Makar će ove godine možda i većina njih ostati u ormaru, ipak ćemo se počastiti barem s nekoliko tres chic noviteta.

Iako smo u realnosti nazočili snijegu u prethodnim danima, u muslima smo na osunčanoj pješčanoj plaži. Vjetar mrsi našu kosu, valovi nas lagano zapljuskuju, dok se mi sunčamo i ispijamo koktel…

Tu idiličnu sliku upotpunit ćemo egzotičnim kupaćim kostimom, sunčanim naočalama i slamnatim šeširićem.

Britanski modni brend River Island lansirao je jednodijelni badić s popularnim točkastim uzorkom’ u omiljenoj crno-bijeloj varijanti. Svaki detalj pomno je osmišljen, te ga uz ‘polka dots’ print krase i zlatni lanci koji se nalaze na košaricama, a tu je i zavodljiv prorez oko struka te preslatka mašnica.

Za ovim će se badićem okretati mase, a vi ćete noseći ga biti u centru pozornosti i pritom postići originalan izgled koji će svi poželjeti kopirati.

Njegova cijena iznosi £36.00, a za narudžbu je dostupan putem LINKA.