FOTO by Mango

Moda

Polka dot Mango odijelo je sve što nam treba ove sezone

Daria Lovrić 27. travnja 2022.

Pravi izbor za dominaciju na špici...

Iako se odijelo nekada nosilo isključivo u poslovne svrhe i najčešće je dolazilo u klasičnim bojama poput crne, bijele, tamnoplave ili sive, danas je odijelo apsolutni favorit u svim prigodama.

Ljudi su kreativna i maštovita bića te vole isprobavati nove stvari i trendove. Kombinacijom boja, krojeva i uzoraka od jednostavnog i dosadnog komada moguće je stvoriti nešto zabavno i neočekivano.

Točkice ili „polka dot“ trend je aktualan već dugi niz godina i njegova popularnost i dalje raste. Strogim odjevnim komadima daje dozu zaigranosti i opuštenosti i vraća nas u davne tridesete. Spoj ozbiljnosti i ležernosti je ono što ovaj uzorak čini savršenim za sve prilike i dobne skupine.

Sako – 599,90 kn

Ružičasta boja jedna je od najtraženijih boja svake godine, posebice u proljeće i ljeto. Efektna i romantična roza izvrsno se kombinira s neutralnim, ali i trenutno vrlo popularnim jarkim bojama, a prema kolekcijama poznatih high street brendova obilježit će 2022. godinu.

U potrazi za najupečatljivijim komadima pronašli smo pinkish Mango odijelo. Ovo upečatljivo odijelo je spoj čak tri aktualna trenda – trend nošenja odijela, roze boje i točkica.

Hlače – 349,90 kn

Odijelo je napravljeno od viskoze – laganog materijala popularnog za izradu ljetne odjeće. Radi svoje podatnosti i mekoće često podsjeća na svilu. Sako ravnog kroja od lepršave tkanine podižu četiri zlatna gumba, dok su hlače visokog struka s crtom po sredini.

Osim potpetica, sandala, balerinki i ostalih svečanijih modela koje smo navikli nositi uz odijelo, kombinacija uz tenisice pokazala se najpopularnijom.

Za ovu upečatljivu 3u1 modnu poslasticu morate odvojiti 949,80 kuna.