FOTO by Vivre

Iće & piće

Polka dot drinking set za vas i vašu BFF: Nazdravite gdje god krenule!

Antonija Andabak 04. listopada 2020.

Vi i vaša najbolja prijateljica od sada službeno možete imati svoj set za nazdravljanje!

Do sada smo džepne boce za vodu ili u narodu popularne pljoske doživljavali samo na svadbama i drugim okupljanjima gdje su dobro služile za “zagrijavanje” i “podmazivanje” grla prije veselja koje je potrajalo dugo u noć. Te iste džepne boce za vodu (čuture ili pljoske) gotovo nikada nije nosila žena kako ne bi nagrdila njenu ženstvenu vanjštinu, sve do sada.

Popularna web stranica za uređenje doma i mjesto koje prati posljednje trendove dekoracija interijera -Vivre, lansirala je nedavno fenomenalni accessories za vas i vašu najbolju prijateljicu koji ne smije proći nezamijećeno!

Pink džepna boca za vodu s polka dot uzorkom i pripadajuće male čašice za žestoka pića bit će savršen dodatak ma gdje god se uputile!

Dražestan girly set sadrži pljoskicu od nehrđajućeg čelika, zapremnine 177ml, što služi kao idealna mjera za vaša omiljenih ženskih pića, kao i male čašice zapremnine 150 ml koje, osim za nazdravljanje, mogu poslužiti za mjericu za votku, gin ili Baileys pri pripravljanju koktela. Budući da se točkica ne možemo zasititi ni u kojem obliku, spomenuti je uzorak je kao i do sada, apsolutni must-have te i dalje plijeni pozornost, osobito u kulinarskom accessoriese-u.

Gin adventski kalendari! Pronašli smo 10 najljepših koji će uljepšati vaše blagdane

Cijena od 161,90 kn opravdava izgled i kvalitetu ovog seta pomoću kojeg ćete vi i vaša prijateljica biti zadužene za podizanje atmosfere i to sa stilom. Ako vas je ovaj set osvojio (kao i nas) naručiti ga možete isključivo online i to OVDJE. Uzdravlje!