FOTO by IMDb

Film

Policajac s Beverly Hillsa 4 – uskoro počinje snimanje

admin 22. srpnja 2022.

Legendarna franšiza s Eddie Murphyjem u glavnoj ulozi dobiva svoj nastavak

Axel Foley, jedan od najpoznatijih likova u karijeri Eddieja Murphyja trijumfalno će se vratiti u nadolazećem filmu Policajac s Beverly Hillsa 4, za koji se očekuje da će se zvati “Policajac s Beverly Hillsa: Axel F.” Film je u pretprodukciji, a produkcija je zakazana za kraj kolovoza.

Policajac s Beverly Hillsa 4
Policajac s Beverly Hillsa 4

Policajac s Beverly Hillsa 4 nadolazeća je Netflixova komedija i četvrti dio franšize filma Policajac s Beverly Hillsa. Još je davne 2019. godine najavljeno da film kreće u produkciju, ali nakon godina odgađanja potvrđeno je da će dugoočekivani nastavak ekskluzivno distribuirati Netflix i da je početak snimanja vrlo blizu.

Policajac s Beverly Hillsa 4

Kratki sinopsis za seriju kaže: “Nakon što je primio telefonski poziv od starog prijatelja, koji ga je upozorio da je njegova kći Jane u opasnosti, Axel Foley ponovno se vraća na Beverly Hills. U svom pohodu brzo stvara nove neprijatelje, ali se i udružuje s Jane i njezinim bivšim, detektivom Bobbyjem Tapijom. Axel se nađe upleten u zavjeru koja se proteže između smrtonosnih kartela pa sve i do same policije Beverly Hillsa.”

Eddy Murphy u glavnoj ulozi

Do sada je jedini potvrđeni član glumačke ekipe filma Policajac s Beverly Hillsa 4 – Eddie Murphy, koji će ponovno glumiti svoju kultnu ulogu Axela Foleya.

Policajac s Beverly Hillsa 4

Posljednjih nekoliko godina vidjeli smo pokušaje oživljavanja Murphyjeve karijere, a valja naglasiti da je bio izvrstan u svom povratničkom dugometražnom filmu “Dolemite Is My Name.” Da ne spominjemo nevjerojatno uspješan film “Coming 2 America” (2021.) koji je u prvom tjednu pogledan preko 1,4 milijarde minuta.

Policajac s Beverly Hillsa 4
Policajac s Beverly Hillsa 4

Vjerujemo da se one starije generacije dobro sjećaju prva tri nastavka i da će s oduševljenjem prihvatiti skori dolazak nastavka.