FOTO by PR

Elegant

Pokloni za Majčin dan koje će mama voljeti (skoro) kao tebe

PR 10. svibnja 2023.

Škicnite najbolje ideje i pronađite inspiraciju!

Bliži se Majčin dan, jedan od najvažnijih dana u godini, kada se posebno sjetimo svojih majki i svih onih nevjerojatnih stvari koje čine za nas. Majke su nevjerojatne osobe, koje nam daju toliko toga, a često se ne sjetimo zahvaliti im na pravi način. Iz tog razloga, Majčin dan je savršena prilika da svojoj majci pokažemo koliko nam znači i koliko ju volimo.

Pokloni za Majčin dan

Sigurni smo da svatko od nas ima već neku ideju o tome što bismo mogli pokloniti svojoj mami, ali jesu li te ideje stvarno dovoljno dobre? Ako si poput većine ljudi, sigurno je barem već jednom iskorištena neka od prokušanih ideja koje uključuju cvijeće i čokolade. No je li došlo vrijeme za nešto bolje? Baš zato, želimo ti predstaviti nekoliko ideja za poklone za Majčin dan koje će tvoja mama voljeti (skoro) kao i tebe! U nastavku teksta, saznaj sve o spektakularnim poklon paketima za najbolji Majčin dan!

Za mame gurmanice

Jedna od najboljih stvari koje možemo predložiti je da ju iznenadiš s nečim posebnim, nečim što će zaista oduševiti i predstavljat će odmak od uobičajenog.

Umjesto da joj kupuješ klasične poklone poput cvijeća ili čokolade, iznenadi ju novim okusima te neka hrabro naruči nešto što nije nikad dosad isprobala. Tko zna, možda će baš to postati novi omiljeni restoran tvoje mame!

Pokloni za Majčin dan – mame gurmanice

Naša gurmanska ponuda nudi poklon pakete: Avantura okusa, Stol za dvoje, Gurmanski stol i Ekstravagantna večera. Riječ je o poklon paketima različitih cjenovnih razreda, no samo ti možeš znati koji će joj se najviše svidjeti. Ovi poklon paketi pun su pogodak, posebice ako je tvoja mama jedna od onih koje vole izlaziti van i isprobavati nove kulinarske delicije. Pokloni joj užitak u hrani, dobrom vinu i bogatstvu okusa, jer jedno je sigurno – gurmansko iskustvo je nešto što nikada neće izaći iz mode!

Za mame koje nemaju vremena za sebe

Koža žena u najboljim godina traži malo više pažnje, a neke mame će rijetko same sebi priuštiti takav tretman jer, naravno, bitnije joj je pobrinuti se prvo za sve druge. E pa baš zato, za ovaj majčin dan pokloni joj tetošenje i omogući nekoliko sati bez stresa i briga u izvrsnom spa centru. Osim toga, wellness pokloni poput masaža i tretmana za lice ili tijelo sjajan su instant način koji će joj pomoći da se osjeća predivno u vlastitoj koži.

Naša ponuda za vrhunsku njegu koja će ju pomladiti nalazi se u sljedećim poklon paketima: Njega u spa centru, Masaža i wellness i Oaza zdravlja i ljepote. Pokloni dan iz snova, priušti vrhunsko iznenađenje i za ovaj Majčin dan daruj mami poklon koji će učiniti da se osjeća posebno i uistinu voljenom.

Pokloni za Majčin dan – mame kojima treba vrijeme za sebe

Za mame kojima hitno treba odmor

Kupiti poklon mami koja „ima sve“ i „ništa ne treba“ može biti teško, ali vjeruj nam, nije nemoguće. To je razlog zašto trebmo ponekad biti kreativni i razmislite o nečemu što će na mamu ostaviti trajni dojam. Upravo zato, pokloni joj iskustvo magičnog odmora koje će ju iznenaditi i učiniti neizmjerno sretnom.

Našu ponudu za Majčin dan kao iz bajke čine poklon paketi: Čarobni odmor, Vikend iz snova i Bogatstvo planina sunca i mora. Izbor ti neće biti jednostavan, no sigurni smo da će tvoja majka biti sretna s bilo kojim predloženim poklon paketom. Ne zaboravi, Majčin dan nije samo prilika da kažemo “hvala”, već i da pokažemo koliko nam je stalo do naših mama.

Pokloni za Majčin dan – mame kojima treba odmor

Za mame avanturistice

Svi mi ponekad zaboravimo da su i naše majke jednom bile mlade i voljele su činiti ludorije i dobro se zabavljati. Zamisli, stoga, kako bi to bilo iznenaditi ju danom punim uzbuđenja i adrenalina koji jamči puste sate genijalne zabave! Tvoja mama zasigurno ne bi očekivala ovakav poklon, a sigurni smo da bi bila presretna i ponosna što je dobila ovako inovativan i kreativan poklon.

Našu ponudu za zabavu punu adrenalina i smijeha čine poklon paketi: Sport i rekreacija, Sport i zabava i Adrenalinski doživljaji! Zvuči sjajno zato se već danas pobrini da se tvoja mama ponovno osjeti mladom i priuštiti joj iskustvo koje jamči kako će doživjeti apsolutno fenomenalne trenutke razonode!

Pokloni za majčin dan – mame avanturistice

Poklon jednoj jedinoj, neponovljivoj, mami

Majke su osobe koje su nam uvijek na raspolaganju, koje su tu kad god nam treba nekakav savjet, utjeha ili jednostavno nečije rame za plakanje. One su naše najveće navijačice, naše najveće kritičarke, naša najveća podrška. Bez njih, ne bismo bili ono što jesmo danas i stoga, zaslužuju samo najbolje.

Zaslužuju osjećati se posebno i voljeno i zato je Majčin dan savršena prilika da im poklonom od srca pokažemo koliko su nam bitne i koliko smo im zahvalni na svemu što čine za nas, darivanjem nekog od genijalnih SelectBox poklon paketa koji donose odličnu lepezu vrhunskih doživljaja za Majčin dan kao iz snova. Pokloni nešto jedinstveno, pokloni iskustvo i iznenadi fenomenalnim SelectBox poklon paketom koji će mama voljeti (skoro) kao tebe!