FOTO by Netflix

Film

Pogledali smo korejsku seriju “A Killer Paradox”

admin 23. veljače 2024.

Odlična i dostupna na Netflixu

Od 9. veljače Netflix u ponudi ima još jednu uzbudljivu krimi seriju, a riječ je o korejskoj triler seriji “A Killer Paradox”.

Nakon poznate serije “Squid game” Korejci su nas ponovno odlučili oduševiti, a mnogima se toliko svidjela da su je pogledali u jednom danu!

Foto: Netflix

A Killer Paradox, također poznat kao Murder DIEary, kriminalistička je serija bazirana na istoimenom popularnom webtoonu (digitalnom stripu).

Priča prati mladog studenta Lee Tanga (Choi Woo-shik), koji živi sa svojim roditeljima, radi u trgovini i sanja o odlasku u Kanadu.

Foto: Netflix

Nakon što ga jednu večer napadne kupac, Tang ga ubije u samoobrani, no to ga počne izjedati, sve dok ne dozna da je ubio traženog serijskog ubojicu.

Tang ubrzo otkrije da ima skriveni talent koji mu pomaže da prepozna zle ljude, zbog čega nastavlja ubijati kriminalce. No svojim ubojstvima privuče pažnju detektiva Janga Nam-Gama (Son Suk-Ku) i bivšeg detektiva Songa Chona (Lee Hee-Jun), koji vjeruju da je on kriv i ne prestaju ga loviti.

Foto: Netflix

Serija “A killer paradox” ima osam epizoda, dobila je odlične kritike, a fanovi na Internetu kažu da su je završili u dahu.

Ako ste ljubitelj napetih i dinamičnih serija – ovo je nešto idealno za vas!

Autor teksta: Una Lora Banjac