FOTO by IMDb

Film

Pogledajte trailer za film o Whitney Houston

admin 10. studenoga 2022.

"I Wanna Dance With Somebody" probija svoj put do Oscara

Kompletna ostavština megapopularne pjevačice Whitney Houston po prvi će puta biti prikazana u filmu kao biografska drama o njezinom kultnom životu i karijeri.

Film “I Wanna Dance with Somebody” duboko će zaroniti u život pokojne Whitney Houston, detaljno će opisati njezin uspon do zvijezde i osvrnut će se na vrhunce njezine karijere.

Foto: IMDb

Iako nema mnogo detalja o točnoj radnji filma, danas je upravo izašao i trailer koji bi ipak mogao otkriti što nas očekuje.

Film, u kojem glume i Ashton Sanders i Stanley Tucci, trebao bi u kina stići ovog prosinca. Film je režirao Kasi Lemmons, a tu je i scenarist Anthony McCarten, koji je napisao “Bohemian Rhapsody” iz 2018.

Foto: IMDb

Ovaj film je radosna, emotivna i srceparajuća proslava života i glazbe Whitney Houston, najveće R&B pop pjevačice svih vremena. Prati njezino putovanje od anonimke do glazbene superzvijezde.

Još u svibnju 2021. Naomi Ackie je izjavila koliko je ponosna što će glumiti legendarnu Houston.

“Dat ću sve od sebe da vjerno predstavim tu ženu koja je obilježila glazbenu industriju. Whitney Houston predstavlja ikonu za sve Afroamerikanke i dat ću zadnji atom svog glumačkog iskustva da bude predstavljena u najboljem mogućem svjetlu”. – izjavila je Naomi Ackie.

Foto: IMDb

I Wanna Dance with Somebody bit će objavljen u kinima krajem prosinca, taman ususret blagdanima.