FOTO by Matt Kennedy/Disney

Film

Pogledajte trailer za film Hocus Pocus 2!

admin 29. lipnja 2022.

Prošlo je 29 godina otkako je netko zapalio Crnu plamenu svijeću...

Vrijeme je da pripremite sol i krenete raditi zaštitne krugove jer, na užas ili radost, sestre Sanderson se vraćaju!

Prošle godine izašla je informacija da bismo ove godine, upravo oko Noći vještica, mogli gledati nastavak kultnog klasičnog filma iz 1993. godine.

Hocus Pocus 2
Foto: IMDb

Disney je jučer objavio svoj prvi trailer za Hocus Pocus 2 čije se prikazivanje najavljuje 30. rujna. Zvijezde Bette Midler, Sarah Jessica Parker i Kathy Najimy repriziraju svoje uloge u filmu kao tri vještice spremnih da isišu duše iz djece Salema u Massachusettsu kako bi ostvarile svoju vječnu mladost.

Foto: IMDb

Hocus Pocus smatra se kao jednim od najboljih filmskih izbora za Noć vještica stoga ne čudi da su i iz Disneya uzbuđeni što će nakon skoro 30 godina opet zasjati u punom sjaju.

U svibnju 2022. Disney je najavio da će Hocus Pocus 2 debitirati na Disney+ 30. rujna. Vijest je otkrivena tijekom Disney Upfronts eventa, a društvene mreže su se počele puniti fotografijama najave nastavka.

Hocus Pocus 2
Foto: Disney+

Službeni sinopsis za film kaže: “Prošlo je 29 godina otkako je netko zapalio Crnu plamenu svijeću i uskrsnuo tri sestre iz 17. stoljeća, a one traže osvetu. Sada je na troje srednjoškolaca da spriječe halapljive vještice da izazovu novu vrstu pustošenja u Salemu prije zore na Noć svetih.”

Na koji način će se ponovno vratiti i zavladati terorom u Salemu nakon što se pretvore u prah, još uvijek je velika misterija – ali u svakom slučaju, oduševljeni smo što ih opet vidimo.