FOTO by IMDb

Film

Pogledajte trailer! Dua Lipa i Henry Cavill u glavnim ulogama novog špijunskog filma!

Daria Lovrić 29. rujna 2023.

Poznatom dvojcu pridružit će se još mnoštvo prepoznatljivih imena!

Iako je Henry Cavill objesio Supermanov ogrtač, zvijezda je spremna spasiti svijet još jednom, ovaj put kao međunarodni špijun u nadolazećem špijunskom filmu Matthewa Vaughna, „Argylle“.

Argylle 1
Argylle

Ove veljače, točnije 02.02. vraća se čovjek koji je režirao „Kingsmana“, „Kick-Assa“, „Layer Cake“ i „X-Men: First Class“ sa špijunskim filmom, „Argylle“.

Argylle 2

Sa svakom scenom otkrivamo mega-zvijezde i moramo priznati da je glumačka postava odlična.

U „Argylleu“ uz Henryja Cavilla glume Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, John Cena, Dua Lipa, Bryan Cranston, Ariana DeBose i Catherine O’Hara, Sofija Boutella i Samuel L. Jackson.

Premisa filma pomalo podsjeća na nedavni hit „The Lost City“, a u opisu radnje stoji – „Bryce Dallas Howard je Elly Conway, povučena autorica niza najprodavanijih špijunskih romana, čija je ideja blaženstva noć kod kuće sa svojim računalom i mačkom Alfiejem. Kad zapleti Ellynih izmišljenih knjiga, koje se usredotočuju na tajnog agenta Argyllea i njegovu misiju razotkrivanja globalnog špijunskog lanca počnu odražavati tajne radnje špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar prošlosti.”

„Argylle“ će distribuirati Universal Pictures i emitirat će se na Apple TV+. U nastavku škicnite trailer za ovaj uzbudljivi film: