FOTO by IMDb

Film

Pogledajte Toma Hardyja u prvom traileru za film Venom

admin 04. lipnja 2024.

Posljednji put gledamo slavnog glumca u ulozi Eddieja Brocka

Tom Hardy spreman je za posljednji tango s Venomom, Marvelovim antijunakom kojeg je glumio u proteklih šest godina. 

“Venom: The Last Dance” bit će ujedno i posljednji film Hardyjeve trilogije u kojoj glumi novinara Eddieja Brocka – čovjeka koji se povezuje s izvanzemaljskim simbiotom Venomom.

Foto: IMDb

Nakon što smo 2008. i 2021. godine gledali prva dva nastavka dolazi nam i posljednji, a predviđeni datum za premijeru prikazivanja je 25. listopada.

Foto: IMDb

Treći nastavak prati priču svog prethodnika “Venom: Let There Be Carnage” koji je na kino blagajnama zaradio nevjerojatnih 506.8 millijuna dolara, dok je prvi nastavak imao zaradu od čak 856.1 millijuna dolara.

Foto: IMDb

Iako je drugi nastavak zaradio manje nego prvi treba uzeti u obzir da je “Venom: Let There Be Carnage” svoju premijeru imao za vrijeme pandemije te tako ujedno imao i manje šanse za većom zaradom.

Foto: IMDb

Venom franšiza je bila izvanredan uspjeh za Sony jer je uspio izgraditi svijet temeljen na sporednim likovima iz filma Spiderman.

Filmovi kao što su Morbius (2022.) i Madame Web (2023.) donijeli su znatno manju zaradu od Venoma, a posljednji u franšizi testirat će nastavak apetita svih ljubitelja Venoma i Tom Hardyja.

Nadamo se da će opravdati očekivanja, a do tada uživajte u prvom traileru.