FOTO by IMDb

Film

Pogledajte prvi trailer za seriju “House Of The Dragon”

admin 05. listopada 2021.

Serija koja prethodi popularnoj "Game of Thrones"...

Dugoočekivani “prequel” serije Game of Thrones napokon je dobio svoj prvi teaser na temelju kojeg ćemo donijeti brzu odluku – gledati ili ne gledati.

Serija Game of Thrones svojom je gledanošću pomela sve rekorde, ali mnogi fanovi tjednima nisu mogli doći k sebi nakon odgledane posljednje sezone. Dosta je negativnih komentara bilo adresirano tvorcima serije, ali bilo kako bilo, Daenerys je ubijena.

Nakon nekoliko godina dolazi nam serija koja bi trebala opisati radnju koja je prethodila onoj Game of Thronesa i ako ste ljubitelj zmajeva ova serija ipak ima šanse. Svi ljubitelji serije Game of Thrones od 2019. godine strpljivo čekaju i moglo bi se reći da su dočekali.

Upravo objavljeni teaser započinje citatom princa Daemona Targaryena koji izjavljuje: “Bogovi, kraljevi, vatra i krv. Nisu snovi ti koji su nas pretvorili u kraljeve, već zmajevi!”.

Prema sinopsisu knjige možemo očekivati da će radnja obuhvatiti nekoliko velikih povijesnih bitaka, poput Plesa zmajeva (zvanog građanski rat u Targaryenu).

Knjiga započinje svoju priču s legendarnim Aegonom Osvajačem, tvorcem Željeznog prijestolja, nastavlja se na generacije Targaryena koji su se borili da zadrže to prijestolje pa sve do građanskog rata koji je umalo rastrgao čitavu dinastiju.

Serija House Of The Dragon emitirat će se u 10 epizoda, a kreće iduće godine, s još nepoznatim datumom početka prikazivanja.