FOTO by Instagram @bmw

Zabava

Pogledajte prvi ikada plišani BMW u boji lavande

Una Lora Banjac 21. svibnja 2024.

Ovaj je automobil stvoren kao znak posvete svjetski poznatom supermodelu Naomi Campbell

BMW je jedan od najpopularnijih automobila na svijetu, a svoje ljubitelje često iznenađuje novim modelima automobila koji osvajaju svojim modernim dizajnom i unaprijeđenim karakteristikama.

BMW je već mnogo puta uletio u svijet mode, ali njegov je najnoviji automobil pravi stilski bombončić tako da BMW XM Mystique Allure slobodno smatrajte istinskim supermodelom među automobilima.

Instagram @bmw

Ovaj je automobil stvoren kao znak posvete svjetski poznatom supermodelu Naomi Campbell koja je prethodno bila partner njemačkog automobilskog diva za kampanju BMW XM 2023. stoga ni ne čudi da je dizajn ovog automobila itekako upečatljiv.

Prikladno, BMW-ov novi električni automobil debitirao je na Filmskom festivalu u Cannesu 2024. među mnoštvom drugih primjeraka različitih modnih dodataka.

Naime, oblik automobila definiran je izuzetnim tekstilom poput oslikanih šljokica i plišanog baršuna – da, čak je i vanjski dio prekriven ručno izrađenim materijalima realiziranim u nijansama tamnoplave i ljubičaste, jedinstvenoj kombinaciji koju je BMW nazvao Ultramarine.

BMW je napravio svoju domaću zadaću nabavivši delikatne materijale od švicarske tvrtke za tkanine Jakob Schlaepfer, čija klijentela predstavlja vrhunac luksuza – Louis Vuitton, Dior, Chanel.

Iznutra, oblikovani krov i posebna shema osvjetljenja daju mu dodatnu dimenziju dok zvučni zapis koji je naručio Hans Zimmer svira na zvučnicima, demonstrirajući zvučne mogućnosti BMW-ove XM linije.

BMW XM Mystique Allure više je couture automobil nego superauto, ali je zaista super i savršen na svoj način. Slažete li se?