FOTO by LEGO

Zabava

Pogledajte predivnu LEGO floralnu kolekciju!

admin 24. lipnja 2021.

Ljubitelji floralne dekoracije - vrijeme je da sastavite svoje biljke!

Ma koliko god svi obožavali zelenilo, biljke i cvijeće nisu svi rođeni s darom da uspješno uzgoje i održavaju biljke. Kao i svako živo biće i biljkama je potrebno mnogo paženja i maženja, ali ubrzan tempo života ponekad nam uskrati vrijeme da pružimo maksimalnu brigu svom zelenilu.

Jedna od taktika je kupnja biljke koja ne zahtijeva previše održavanja, ali ako ipak imate talent da ubijete kaktus ili čak biljni terarij onda biste trebali razmisliti o drugačijem pristupu.

LEGO cvjetna kolekcija
LEGO cvjetna kolekcija

S obzirom na “talent” nebrige o biljkama možda je za vas jednostavno umjetna biljka koja će uspješno živjeti u simbiozi i s najvećim “ubojicama biljaka“.

Za sve vas s oduševljenjem predstavljamo novu LEGO cvjetnu kolekciju koje je spremna uskočiti kao jednostavan dekor vašem domu.

LEGO cvjetni buket
LEGO cvjetni buket

Osim cool izgleda imat ćete “privilegiju” slaganja vašeg cvijeća, a ako mislite da je sastavljanje kockica do finalnog izgleda jednostavno, možda niste u pravu.

Pravi LEGO kolekcionari znaju o čemu je riječ, ali jednom složen, bilo koji dio iz ove floralne kolekcije, izgleda čarobno.

LEGO Rajska ptica

Osim dekoracije vlastitog doma ove kockice mogu poslužiti i kao savršen poklon, alternativa klasičnom cvjetnom buketu.

Od sva tri primjerka najviše nas je oduševilo Bonsai drvce koje može biti u dvije faze, onoj prepunoj zelenih listića ili predivnih ružičastih cvjetića.

LEGO Bonsai drvce
LEGO Bonsai drvce

Kompletna kolekcija dostupna je unutar LEGO web trgovine i sigurni smo da neće proći nezapaženo.