FOTO by Instagram @kaktus.shop

Dekor

Pogledajte ovu preslatku Hoya kerrii “cool” malu biljkicu

admin 03. veljače 2023.

Srcoliki oblik kategorizira ju kao jedan simpatičan Valentinovo poklon

Buket cvijeća sasvim je logičan poklon u veljači jer ulaskom u najromantičniji mjesec u godini svatko se trudi lijepim poklonom obradovati voljenu osobu.

Crvena ruža sasvim je logičan i tradicionalan izbor s kojim ne možete pogriješiti, ali posljednjih godina mnoge osobe iskaču izvan kutije i napuštaju tradiciju.

Ne sumnjamo u crvenu ružu i uz svo poštovanje koje imamo prema njoj kao simbolu Valentinova, možemo reći da smo pronašli biljku koja je dovoljno simpatična da otvori oči svim onima koji ove godine žele darovati nešto drugačije.

Hoya kerrii” u grubom bi prijevodu značilo “Sretno srce“, a zapravo se radi o malenoj biljci srcolika oblika koja može biti odličan poklon za Valentinovo.

Iako ima mnogo varijanti i dimenzija ove preslatke biljkice, mi smo pronašli onu savršenu koja dolazi u sklopu neodoljivih malih teglica. 

Malo remek djelo na najljpši mogući način upakirao je brend iz Sarajeva Kaktus.shop i predstavio jedan od simpatičnijih poklona ovog Dana zaljubljenih. Teglice su ručno oslikane i svaka nudi svoju romantičnu perspektivu biljke koju nosi u sebi.

“Hoya kerrii” sigurno je dostupna i u nekim našim trgovinama s biljkama, ali mi se ne možemo oteti dojmu ovog preslatkog rada malog brenda Kaktus.shop.

Nadamo se da se i vama svidjela ova romantična biljka i da ćete ju uklopiti kao super ovogodišnji Valentinovo poklon.