FOTO by Sterback

Dekor

Pogledajte ovu preslatku blagdansku kravicu s božićnom kapicom i LED lampicama

admin 12. studenoga 2021.

Tražite blagdansku dekoraciju koja će odskočiti od ostalih?

Nakon što smo pisali o blagdanskoj dekoraciji u obliku kokica shvatili smo da nemate ništa protiv nekonvencionalnih stvari pa smo za vas pronašli još jednu, možda i slađu.

Božićne kokoši koje svijetle ukrast će cijeli show u Vašem dvorištu!

Blagdanska kravica omotana božićnim šalom i kapicom mogla bi krasiti i vaše dvorište jer je trenutno na akciji i dostupna za dostavu u Hrvatsku.

Ako bismo morali tražiti poveznicu kravice i Božića mogli bismo ju naći u Milka čokoladi i predivnim blagdanskim reklamama za najnježniju čokoladu.

S visinom od skoro jedan metar neće biti neprimjetna, dapače možda će poslužiti i kao inspiracija za Instagram fotkanje znatiželjnijih prolaznika te tako učiniti vaše dvorište popularnim. 

Ako smo u Milka čokoladi pronašli poveznicu s ovom kravicom i blagdanima, što reći za iduću u nizu urnebesnih dekoracija?

Radi se o blagdanskom praščiću koji u desnoj ruci drži veliku prepoznatljivu lizalicu, a koji izgleda jednako slatko kao i prethodna životinjica.

Da nema blagdansku lizalicu u rukama morali bi povući zajedničku poveznicu s božićnim pečenjem, ali nasreću ovaj praščić ima prepoznatljivu dekoraciju koja ga svrstava kao još jednog članka blagdanske životinjske farme.

Na kraju, apsolutno slučajno i nepovezano tu je i blagdanska deva, čiju ćemo poveznicu probati pronaći u biblijskim pričama i tri kralja koja su koristila deve. Ali ipak, s poveznicom ili bez, i deva izgleda slatko, a blagdanski šal i kapica dodatno će donijeti čar Božića.

Sva četiri artikla, uključujući i blagdanske kokice, pronašli smo unutar Sterback web trgovine.

Budući da nam se bliži Crni petak, cijene su odlične, a artikli su na popustu od oko 40%.