FOTO by Instagram @im_just_saying13 / Instagram @bbuchanan72

Bizar

Pogledajte ovu chicken torbu čija prodaja raste iz dana u dan!

Krešimir Šustić 21. listopada 2020.

Poznaješ li neku kokošku koja bi ovo nosila?

Većina nas torbice smatra jednom od najbitnijih stvarčica koje svakodnevno uvrštavamo u naše modne kombinacije, neovisno o tome za koji smo se stil opredijelili.

Za neke fashionistice predstavljaju statusni simbol zbog kojeg su mnoge spremne posegnuti dublje u džep, no zahvaljujući brojnim high street brendovima možemo pronaći odlične modele po povoljnim cijenama.

S obzirom na to da nas modni svijet ponekad zna šokirati komadima za koje nismo sigurni da li bi ih netko uopće nosio, ovog puta smo se bacili u potragu baš za takvim primjercima najpopularnijeg accessoriesa.

Švrljajući internetom, naletjeli smo na najneobičniju stvar ikada, misleći da je to samo šala, a ne stvarnost za kojom su ljudi poludjeli i kupuju je kao sumanuti.

View this post on Instagram

Chicken (purse) and waffles…#chickenpurse

A post shared by Becky Buchanan (@bbuchanan72) on

Gledajući ocjene i pozitivne komentare oduševljenih kupaca, nismo mogli vjerovati da bi se netko usudio izaći s ovim modnim dodatkom iz kuće.

Amazonova “chicken bag” napravljena od gumenog materijala je nešto bizarno i smiješno u isto vrijeme, ali izgleda kako je ipak uspjela osvojiti nečije srce ovim ‘kokoš’ dizajnom.

Iskreno govoreći, nismo sigurni kako da je nosite, ali vjerujemo da bi najbolje odgovarala uz traper, s obzirom na to da isti pristaje uz sve.

Po cijeni od $39,99 možete je nabaviti klikom na LINK, te u svoje dnevne i večernje lookove unijeti dozu farme dok sa svojim ‘kokoškama’ uživate u omiljenom piću.