FOTO by MyQ Pet

Dom

Pogledajte ova vrata koja se otvaraju na senzor te puštaju vašeg psa u toliko željenu šetnju!

admin 18. siječnja 2021.

Kupnjom ovog dodatka i službeno ulazite u kategoriju najljenijeg vlasnika!

Psi su zakon i sve bismo za njih napravili, ali svaki vlasnik barem jednom tjedno doživi onaj trenutak kada njegov ljubimac želi van upravo kada smo se smjestili pred televizor u najudobniju moguću poziciju.

U tom trenutku ne preostaje nam ništa drugo osim utjehe kao Evo sada ćemo, još malo i čekati najbolji mogući trenutak da skupimo snage i dignemo se iz udobnosti naslonjača.

No ljudi koji brinu o lijenim vlasnicima pasa predstavili su proizvod kojima problem možete riješiti – jednim klikom.

Photo: MyQ Pet

“MyQ Pet Portal” naziv je za proizvod koji ugrađujete na vaša izlazna vrata koja se otvaraju na senzor postavljen na ogrlicu vašeg psa te se ona otvaraju baš onda kada ljubimac stane ispred njih. 

Photo: MyQ Pet

Osim senzorski, ova pametna vrata možete povezati i s vašim telefonom te učiniti ovu igru lijenosti još zanimljivijom. Ugrađena kamera dopušta vam da pratite situaciju, a zvučnik na njima omogućuje vam i interakciju s vašim psom prije i nakon povratka. (Ne zaboravite mu na povratku reći da obriše šape!)

Kako biste čitavo vrijeme imali situaciju pod kontrolom unutar aplikacije nalazi se i “dnevnik izlazaka” kako biste znali kad i koliko se vaš pas ‘smuca‘ po naselju!

Photo: MyQ Pet

Ako ste se pronašli među onima kojima je ovaj proizvod prijeko potreban budite spremni i na činjenicu da i službeno ulazite u kategoriju najljenijeg vlasnika.

Naravno, osim za pse, ovaj proizvod savršeno odgovara i za mačke, ali one izlaz iz stana mogu pronaći i na druge načine.

Photo: MyQ Pet

Ova tehnologija nije jeftina i budite spremni izdvojiti pravo bogatstvo za kompenzaciju svoje lijenosti. Upravo su se otvorile prednarudžbe, a proizvod dolazi po cijeni od 3000$.