FOTO by Instagram @majasuput / @sandi.pego / @izakova

Poznati

Pogledajte kako su poznati obilježili Dan očeva!

Daria Lovrić 20. ožujka 2023.

Franka Batelić, Nataša Janjić Medanić, Izabel Kovačić, Maja Šuput čestitale Dan očeva svojim jačim polovicama...

Poznati parovi svakodnevno nas inspiriraju načinom na koji balansiraju između poslovnih obaveza i obiteljskog života. Uz mnoštvo životnih prepreka i užurban način života uvijek pronalaze vrijeme za svoju obitelj i uz nju se osjećaju najsretnije i ispunjenije.

U Hrvatskoj je jučer bio Dan očeva, a mi smo istražili na koji su način poznati obilježili taj dan.

Pogledajte preslatke fotografije poznatih za Dan očeva!

Naša poznata pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka u braku su četiri godine i imaju sinčića Viktora i kćerkicu Gretu. Prekrasna brineta na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj Vedran i sinčić Viktor poziraju na aerodromu.

Instagram @ frankaofficial_

Poznati influencer i TikToker Sandi Pego, na svoj je Instagram profilu objavio niz fotografija na kojima pozira sa svojom obitelji u Zoološkom vrtu.

„Svaki naš trenutak volimo obilježiti, a danas je poseban dan s obzirom na to da slavimo Dan očeva. Najteža i najljepša stvar koja mi se dogodila, a svaki trenutak našeg dana pamti“ – napisao je Sandi ispod objave.

Predivna Izabel Kovačić također je na svom profilu objavila fotografiju slatkiša Ivana koji pozira u šetnji s ocem Mateom i tako svom suprugu čestitala Dan očeva.

Instagram @ izakova

S obzirom na to da je na isti dan u Ujedinjenom kraljevstvu Majčin dan, prekrasna Izabel objavila je dirljivu čestitku koju je od svog sina dobila povodom Majčinog dana.

Instagram @ izakova

Emotivni Charles Pearce na svom je profilu podijelio preslatku čestitku koju mu je izradila mlađa kćerkica Lumi. „Moje najčudesnije male dame. Očev dan ovdje u Hrvatskoj i Majčin dan u Ujedinjenom Kraljevstvu. Nadam se da ćete imati nevjerojatan i ljubavlju ispunjen dan…“ – poručio je Charles ispod fotografije.

Instagram @ charles_pearce

Omiljena glumica Nataša Janjić Medančić na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju supruga Nenada koji pozira sa sinom Tonijem i kćerkicom Kajom u naručju. Emotivna Nataša ispod fotografije objavila je emotivnu čestitku – „Njihov je tata najbolji tata 🥰Sretan Dan očeva svim najboljim tatama svijeta! ❤“

Instagram @ nanulananula

Maja Šuput trenutno sa suprugom Nenadom i preslatkim sinčićem Bloomom uživa na egzotičnom putovanju u Dubaiju. Naša poznata pjevačica Maja na svom je Instagram profilu podijelila nekoliko preslatkih fotografija sina i supruga s plaže.

„Kad je tata tu, sve je juhu hu. Hvala za svu ljubav, pažnju, igru i smijeh tata. Sretan dan Očeva. Volimo te! – poručila je emotivna Maja.