FOTO by Facebook @Larraine McDougall

Dom

Pogledajte kako je ova žena riješila problem s uklanjanjem blagdanskog drvca

admin 05. siječnja 2021.

Ako imate umjetno drvce možda vam se svidi ova tehnika

Kakvi god bili, blagdani su i iza nas i vrijeme je da se okrenemo novoj 2021. godini u nadi da će biti bolja od 2020. Koliko god smo se veselili dok smo ukrašavali blagdansko drvce, toliko nam sada teško pada raskititi ga te pospremiti sve rekvizite koji su nam uljepšali prosinac.

Ako ste koristili pravo drvce pokušajte biti odgovorni i nakon što ga maknete iz doma, pronađite mjesto na kojem ćete ga zasaditi te tako prirodi napraviti golemu uslugu.

Photo: Facebook @Larraine McDougall

Ako koristite umjetnu jelku potrebno je samo skinuti ukrase i lampice te ju zajedno s kutijom smjestiti negdje do iduće godine. Ako vam i taj dio sa skidanjem dekora stvara napor jedna je žena pokazala trik kojeg prakticira već četvrtu godinu zaredom.

Photo: Facebook @Larraine McDougall

Sve što vam treba je prozirna folija i za nekoliko minuta vaše drvce može biti “zapakirano” i spremno za iduće blagdane. Tajna je u tome da zamotate okićeno drvce folijom i tako skratite vrijeme skidanja ukrasa, a vaša će vas jelka dočekati okićena i nakon 12 mjeseci.

Nakon što je svoj trik podijelila na društvenim mrežama, Larraine McDougall bila je pozitivno iznenađena komentarima čitatelja koji su ovaj trik proglasili odličnim za uštedu vremena.

Photo: Facebook @Larraine McDougall

No za sve one kojima kićenje i skidanje ukrasa ipak čini poseban doživljaj uzmite si vremena i napravite onako kako vam to najbolje odgovara.