FOTO by Instagram @discoverdublin / @destinationofbeauty

Putovanja

Pogledajte kako je božićni duh ukrasio ulice Dublina!

Mia Vodopija 03. prosinca 2021.

Kao veliki obožavatelji Irske, ne možemo si pomoći

Blagdansko doba je napokon došlo i smo ga sa smiješkom dočekale. Pisale smo o adventskim manifestacijama u Lijepoj našoj, ali smo pisale i o adventu u Budimpešti, božićnim sajmovima u Njemačkoj, velikim okićenim borovima u New Yorku i Parizu.

Naš svijet je toliko velik i zanimljiv da jednostavno moramo istraživati lokacije van naše prekrasne zemlje. Zanima nas sve, a vjerujemo i vas! Ako ne možemo do nečega doputovati, barem možemo gledati slike s Instagrama, zar ne?

Baš kao i posvuda na svijetu, božićni duh se vratio na ulice Irske i njenog glavnog grada Dublina. Iako je cijeli Dublin okićen i lijep, mi smo pronašle sajam koji će zasigurno biti najzanimljiviji.

Potvrđeno je da će se božićni sajam u dvorcu Dublin 2021. održati od srijede, 8. prosinca do utorka, 21. prosinca.

Ovo je drugi put da se božićni sajam održava u dvorcu Dublin – prvi je pokrenut 2019. i dobio je dobre kritike. Ove godine sajam će biti prepun događaja koji miješaju zabavu, štandove i gastro ponudu.

Za one koji su bili u Dublinu 2019. godine, sjetit ćete se da je ulaz bio obrubljen stotinama božićnih drvca. Kada ste prošli pored njih našli ste se u velikom dvorištu, prepunom štandova, zabavnih vožnji, bara na otvorenom i još mnogo toga. Čini se da ovogodišnji sajam ide u sličnom smjeru.

Dublinov božićni sajam u dvorcu zbilja je posebno i definitivno drugačije iskustvo od ostalih adventskih sajmova po europskim gradovima.

Uz poštivanje mjera, zabavite se i stvorite nove lijepe uspomene u prekrasnom Dublinu!