FOTO by Instagram @cindy_jackson_dotcom

Zabava

Pogledajte kako izgleda žena s najviše plastičnih operacija na svijetu

Krešimir Šustić 10. lipnja 2020.

Oduvijek joj je bio san da se nađe u Guinnessovoj knjizi rekorda!

Plastične operacije danas su postale dio svakodnevice za koju se odlučuje sve više dama kako bi sakrile svoje nedostatke i nesigurnosti, te postigle dugo željeni izgled.

Cindy Jackson potrošila je 53.000 funti na čitav niz kozmetičkih postupaka, uključujući dizanje lica, korigiranje nosa, smanjenje brade i kemijske pilinge, ali uvijek je odlučna zadržati prirodan izgled.

Amerikanka s londonskom adresom koja je sada u svojim 60-ima, kroz život je imala 47 korekcija svog izgleda, te kaže kako neuspjehom smatra sve one zahvate koji unakaze druge ljude.

Zahvaljujući svojim operacijama, smjestila se u Guinnessovu knjigu rekorda u kojoj se htjela naći odmalena, no smatrala je da ničime ne može ostvariti svoj cilj.

Cindy je iskoristila svoje iskustvo u kozmetičkoj kirurgiji kako bi osnovala vlastiti posao u kojem pomaže drugima koji bi se željeli upustiti pod nož i oblikovati svoje lice.

Kaže da je njezina misija pomagati drugima da postignu prirodno lijepe rezultate kao što je i njoj to uspjelo, te da budu zadovoljni svojim izgledom bez očitih ožiljaka i dokaza o operaciji.

Tvrdi kako su se vremena promijenila i da više nije potrebno izgledati staro sa 60, već da se možete osjećati bolje nego ikada i ponosno nositi svoje godine.

U nastavku donosimo video prilog u kojem priča o svojim iskustvima.