FOTO by Harry Potter New York

Putovanja

Pogledajte kako izgleda najveći Harry Potter dućan u srcu New Yorka

admin 22. travnja 2021.

Na tri kata s petnaest tematskih prostorija ovaj će kompleks zadovoljiti sve ljubitelje magije

Uz sve bogatstvo kulture i zabave koju ima, New York će uskoro postati i vlasnik novootvorenog i najčarobnijeg Harry Potter dućana do sada. Ideja trgovine je oživjeti čaroliju čarobnjačkog svijeta te ponuditi svakom posjetitelju nezaboravno iskustvo.

Foto: Harry Potter New York

Već na samom ulazu svakog posjetitelja očekuje gigantski model Dumbledoreovog feniksa Fawkesa koji sa stropa prati svaki vaš korak.

Foto: Harry Potter New York

Londonske telefonske govornice, Hagridove čizme, čarobni štapići i čarobnjačke kape samo su neki od rekvizita koji će vas uvesti u svijet Harry Pottera.

Foto: Harry Potter New York

Ako ste se oduvijek pitali kakav ste tip čarobnjaka i koja vrsta čarobnog štapića bi vam najviše odgovarala, u srcu kompleksa nalazi se interaktivni prostor u kojem možete isprobati čarolije vaših omiljenih likova.

Foto: Harry Potter New York

Ako vam i ovo nije dovoljno interakcije s magijom tu je i aplikacija s kojom komunicirate i koja vas vodi kroz svaki kutak ovog čarobnog kompleksa. Oni natjecateljskog duha imat će priliku skupljati i “Začarane ključeve” od kojih svaki krije svoju tajnu.

Foto: Harry Potter New York

Nakon završenog istraživanja dolazi i onaj najslađi dio – shopping! Ne treba napominjati da ćete ovdje pronaći baš svaki Harry Potter artikl koji poželite.

Foto: Harry Potter New York

“Razina umjetničkih detalja i kvaliteta dizajna nadahnutog filmovima znači da će ovaj kompleks donijeti potpuno novo iskustvo kupovine. S više od 1000 rekvizita iz čarobnog svijeta (uključujući i neke autentične predmete koji su predstavljeni u filmovima), nevjerojatnom tematikom i nezaboravnim doživljajem, vjerujemo da će svaki posjetitelj pronaći dio magije za sebe” – izjavili su iz uprave dućana.

Foto: Harry Potter New York

Puštanje u pogon najavljeno je za početak lipnja stoga nije loše krenuti s planiranjem kako bi bili u niskom startu čim za to dođe prilika.