FOTO by Instagram @thefrenchcallmelesincompetents

Zabava

Pogledajte kako izgleda dekorirana kuća inspirirana filmom “Sam u kući”

Krešimir Šustić 27. studenoga 2020.

Ovo je nešto najbolje što smo do sada vidjeli!

Zahvaljujući rasprostranjenosti interneta i raznim objavama na društvenim mrežama, svakodnevno imamo prilike vidjeti koliko je genijalna ljudska kreativnost.

S obzirom na to da nam se uskoro bliži najljepše doba godine koje će biti popraćeno raznim dekoracijama, ne možemo si pomoći da tu i tamo ne zavirimo na ispirativne profile.

U nekim prošlim vremenima, posebno smo se divili kućama koje smo imali prilike vidjeti na filmovima jer su uvijek bile savršeno ukrašene s najšarenijim lampicama, figuricama i drugim.

Jedna od takvih je bila i ona u kojoj je živio popularni nestašni lik Kevin iz serijala “Sam u kući”, kojeg su zbog nesretnih okolnosti roditelji zaboravili povesti na obiteljsko putovanje.

Ako ste mislili da ste baš vi najveći ljubitelj spomenutog filma, možda bi bilo vrijeme da si ponovno postavite isto pitanje jer mi smo pronašli osobu koja je zasluženo zauzela mjesto na tronu.

Kevin iz Texasa, obilježio je 30. rođendan ovog klasika s najnevjerojatnijim božićnim ukrasima koji su postali pravi viralni hit na društvenim mrežama.

Ovaj genijalac je stvorio stvarne figure likova u prirodnoj veličini s Kevinom na vrhu krova koji baca limenku boje na provalnike, poznatije pod imenom “Mokri banditi”.

Tu je i čitav niz ostalih ukrasa nadahnutih filmom, uključujući karton Michaela Jordana kojim je Kevin zavarao bandite kako bi mislili da je netko kod kuće.

Na vanjski zid kuće je postavio neonsku reklamu na kojoj piše “Sretan Božić, prljava životinjo”, novinski članak koji pokazuje da su Marv i Harry pobjegli iz zatvora i sliku Buzzove djevojke.

Morate iskreno priznati da je ovo nešto najoriginalnije što smo imali prilike vidjeti ove godine.