Pogledajte kako danas izgledaju bebe iz kultne serije “Prijatelji”

Engineer 28. siječnja 2019.

Emma Geller-Green, Ben Geller, Erica i Jack Bing samo su neke od popularnih beba iz poznate serije "Prijatelji"

Započela je s emitiranjem davne 1994. godine, ukupno je snimljeno 236 epizoda u 10 sezona, a proglašena je i najboljom humorističnom serijom svim vremena. Naravno, riječ je o kultnoj seriji “Prijatelji” uz koju su generacije odrastale.

Likovi Ross, Rachel, Monica, Chandler, Phoebe i Joey osvojili su srca publike, a desetak godina nakon prestanka snimanja obožavatelji još ne prestaju iščekivati nove avanture.

No, iako se serija odavno prestala snimati, to ne znači da likovi iz serije ne stare. Pronašli smo stare fotografije poznatih beba tijekom snimanja te ih usporedili s onima danas – neke zaista ne bismo prepoznali.

1) Emma Geller-Green

Kako većina djece zakonski ima određeni broj sati gdje mogu sudjelovati u snimanju, tako su se za lik Emme izmjenjivale blizanke  Elizabeth and Genevieve Davidson.

Danas bi lik Emme imao 17 godina, a pogledajte kako izgledaju blizanke koju su utjelovile njezinu ulogu.

https://www.instagram.com/p/Bs6U8aXBJBe/?utm_source=ig_embed

2) Ben Geller

Ben je Rossov sin, kojeg dijeli s bivšom ženom Carol Willick. Ben bi danas imao 23 godine, a utjelovio ga je Cole Sprouse. Osim njega, uloge Bena imali su blizanci Thomas Allen and John Christopher Allen, ali oni su nekako prošli ispod radara.

Carol Willick uspješno je utjelovio lik mladog Bena, prikazujući ga kao nestašnog dječaka, a ovako bi izgledao danas.

Cole Sprouse. Credit: PA Images

3) Erica i Jack Bing

Na kraju desete sezone u seriji su predstavljeni posvojeni blizanci Monice Chandlera. Nisu imali pretjerane uloge pa tako nisu ni previše ostali u sjećanju, ali ono što znamo je da bi danas imali 14 godina. Iako su imali kratku, ali slatku ulogu, nisu se saznala prava imena blizanaca.

4) Trojčeki

Iako tehnički nisu njena djeca, Phoebe Buffay uspješno je od odglumila surogat majku trojčeka koji sada imaju 20 godina.

Znamo da su preslatku trojku glumile 3 bebe – Alexis, Cole, Justin and Paul Cimoch i ovako danas izgledaju.

Nešto kasnije u sezonama trojčeke su nastavili glumiti Dante Pastula, Sierra Marcoux and Allisyn Ashley Arm.

Ovako izgledaju Dante i Allisyn danas.

Credit: Twitter/Dante Pastula

Sam pogled na ove fotografije govori kako vrijeme brzo prolazi i nevjerojatno je da su preslatke bebe iz popularne serije već skoro punoljetne osobe.