Putovanja

Pogledajte kako će izgledati najveći Disney tematski park u Europi!

Krešimir Šustić 10. lipnja 2020.

Saznajte gdje dolazi i zavirite u unutrašnjost!

Planovi za novi veliki tematski park u Londonu, nazvan “UK Disneyworld” stigli su do faze javnog savjetovanja, što znači da je gigantski projekt jedan korak bliže stvarnosti, a ciljevi su da se ‘The London Resort’ otvori 2024. godine.

Park izgleda epsko i ne samo da će biti najveći europski tematski park koji će se graditi od Disneylanda u Parizu 1992. godine, već će biti prepun adrenalinskih vožnja, atrakcija i Disney iskustava koja vrijedi doživjeti.

Nalazit će se na poluotoku Swanscombe u blizini Dartforda, a njegova veličina će iznositi 535 hektara, što je 136 puta veće od popularnog stadiona u Wembleyu.

Nakon potpisivanja ugovora s Paramount Studios, očekuje se da će postojati vožnje zasnovane na BBC-jevim i ITV-ovim emisijama, kao i filmovima Paramount Picturesa kao što su Mission Impossible, The Wold of Wall Street, Quiet Place i Paranormal Activity.

Sastojat će se od sedam različitih zona, od kojih će svaka biti tematska, a High Street može se pohvaliti velikim plazmama s vibrom Las Vegasa, koji vodi do vodenog parka, restorana, trgovina, kongresnog centra i hotela Radisson Blu.

U zoni Studios, posjetitelji će moći gledati i učiti o svojim omiljenim filmskim Paramount blockbusterima, a postoji čak 2000 kazališta sa sjedištem.

Dok u zoni Woods gosti mogu očekivati ​​očarani svijet ispunjen temama iz bajki i likovima iz klasičnih priča o spavanju, kao i u zoni Kingdom u kojoj možete doživjeti mistično iskustvo ispunjeno legendama i čarobnjaštvom.

The Isles nudi divovska stvorenja i mitske zvijeri, a posjetitelji The Jungle zone će upasti u drevne ruševine okružene velikim, lisnatim krošnjama koje djeluju baš poput onih pravih.

Starport je meka za ljubitelje znanstvene fantastike, s intergalaktičkom tematikom, izvanzemaljskim bićima i futurističkim vožnjama.

Ovo je značajan korak u pretvaranju nevjerojatnog i ambicioznog sna u stvarnost, a što je najbitnije od svega londonsko će odmaralište biti posvećeno zelenoj energiji, udružiti se s tvrtkom EDF Energy i nastojati proizvesti najniži otisak ugljika u bilo kojem tematskom parku na svijetu.