Pogledajte fotografije s dodjele Oscara i recite da nema kemije između Lady Gage i Bradley Coopera!

Antonija Andabak 25. veljače 2019.

Tijekom performansa megapopularne pjesme "Shallow" nismo se mogli oteti dojmu da između glumaca vlada prava kemija

Bilo je mnogo predviđanja kako će izgledati izvedba pjesme “Shallow” koja je dirnula mnoge i koju obožavamo pjevušiti, i doista…nije razočarala! Glumci filma “A Star Is Born” pjesmu su izveli s mnogo emocija, kako i ne bi kada je ista, na 91. dodjeli Oscara, dobila prestižnu nagradu za najbolju originalnu pjesmu.

Bradley je prije nastupa priznao da je vrlo uzbuđen povodom izvođenja pjesme na ovako svečanom trenutku, ali jednom kada je stao na “stage” s Gagom (koju obožava zvati njenim pravim imenom – Stefani!), kritičari bi rekli da ih je bila “puna scena” koliko su lijepo istom vladali, prepuni pozitivnih osjećaja.

Ne samo da nas je Lady Gaga natjerala da se naježimo od glave do pete kada je otpjevala “taj” ton (znate onaj:”AaaAAaaa”), nego su se mnogi naježili na nježne poglede koje su Bradley i Gaga izmjenjivali tijekom izvedbe.

Gluma ili ne, oboje su u svijetu glume i glazbe veoma cijenjeni, a hoće li šuškanja i navijanja obožavatelja da bi bili predivan par postati realnost…neka vrijeme pokaže.