FOTO by Calvin Klein / Instagram @zalandolounge

Moda

Pogledajte Calvin Klein jesenske novitete – torbe i ruksaci su tu!

Mia Vodopija 26. kolovoza 2021.

Hoćete li se odlučiti za torbu ili za ruksak?

Iako smo polako prestali uživati u toplim, ljetnim danima, koje su zamijenili oni prohladni jesenski, pitanje je trenutka kada će jesen zbilja pokucati na vrata našeg ormara i unijeti pregršt promjena.

Općenito su promjene unutar našeg ormara uvijek dobrodošle, no one itekako ostavljaju traga na našem kućnom budžetu, stoga pokoji modni dodatak u vidu torbe zvuči kao sjajan način da osvježite baš svaki svoj modni komad.

€119.90
€99.90

Koliko god mi voljeli i kupovali odjeću i obuću, niti jedan ormar nije potpun bez praktične torbe.

€129.90

Upravo zato ne iznenađuje da se ovaj modni dodatak nalazi visoko na popisu ključnih komada koji se moraju pronaći u baš svakoj garderobi.

€129.90

Tako se jedni odluče u svojoj kolekciji imati praktičnu torbu u koju će vrlo lako spremiti baš sve što im je tijekom dana potrebno.

€89.90
€89.90

Oni drugi će svoju naklonost pokloniti nešto manjim, decentnijim torbicama koje će više imati funkciju detalja u cjelokupnom outfitu, nego što će im zapravo i koristiti.

€129.90
€129.90

Upravo takve razne modele smo pronašli u popularnom dizajnerskom brendu Calvinu Kleinu, pa tako možete pronaći crossbody modele u koje uglavnom stanu samo mobitel i ključevi, ali i velike, praktične dnevne torbe i ruksake, koji nas tjeraju da sa sobom nosimo stvari koje nam zapravo i nisu toliko potrebne.

€69.90

Za vas smo danas izdvojili 10 Calvin Klein torbi i ruksaka, a za koje smo sigurni da će ih voljeti ljubiteljice klasike, ali i ljubiteljice nešto svestranijih modela!

€69.90

Nadamo se da su vam se svidjeli naši odabiri i da ćete odabrati barem jednu od ovih krasotica.