FOTO by adidas

Moda

Pogledajte adidas balerinke “spremne” za ljetne dane

admin 26. lipnja 2024.

Još jedna Bad Bunny suradnja donosi nezamislivo...

Jednom oduševi, jednom upropasti sve. Korak naprijed, natrag dva. Tako bi se ukratko mogle opisati suradnje adidasa i portorikanske superzvijezde umjetničkog imena Bad Bunny.

Nedavno smo pisali o predivnim svijetloplavim adidas Gazelle x Bad Bunny tenisicama čiji tonovi i boje savršeno pristaju ovom periodu i kao da su kreirane da podignu svaki vaš ljetni outfit.

No kao da tu nisu mogli malo prikočiti s novim modelima i uživati u predivnom dizajnu kojeg su kreirali, dvojac se odlučio za predstavljanje još jednog modela, a riječ je o adidas balerinkama!

Nadolazeća suradnja Bad Bunny i adidasa

Službeni naziv za ove adidas x Bad Bunny balerinke još nije otkriven, ali uskoro bi trebali biti poznati i svi detalji.

Iako ovaj model tek treba stići na tržište, portorikanski reper uočen je prošlog tjedna u Parizu na Tjednu mode kako ekskluzivno izvodi ove “ljepotice” u šetnju.

Iz adidasa su potvrdili suradnju, a cilj je kroz ovaj Originals model predstaviti estetiku koja se podudara s elegancijom plesne forme. Ovaj model dolazi s jedinstvenim vanjskim gumenim potplatom koji je dizajniran da potiče slobodno kretanje prednjeg dijela stopala i pete.

Jedan od sličnih modela bio je predstavljen 2019. godine i dolazio je s cijenom od 90$, a svi detalji oko ovogodišnjeg bit će poznati do kraja lipnja.