FOTO by PR

Make-up

Pogled koji zapanjuje uz inovativnu essence DOUBLE TROUBLE maskaru!

PR 29. rujna 2021.

Uz njih ćete izgledati božanstveno tijekom čitavog dana...

Ako želite super uvijene trepavice i onaj wow efekt koji donosi volumen – vrijeme je da se odvažite na nove DOUBLE TROUBLE maskare s potpisom make up brenda essence.

Dvostruko: inovativna DOUBLE TROUBLE maskara u super odvažnom dizajnu nudi sve ono o čemu ljubiteljice ljepote sanjaju kad je u pitanju maskara.

Jer ponekad, jedna maskara jednostavno nije dovoljna – onda to mora biti inačica DOUBLE TROUBLE Hybrid maskare.

Budimo iskreni, tko je od vas koristio maskaru s dvije različite četkice da bi dobio savršen look? Svaka od nas…Sada to sve imamo na jednom make up proizvodu!

Inovativna četkica 2 u 1 ima dva kraja: jednu elastomernu stranu za dodatni volumen i beskrajan izgled te vlaknastu stranu za definiranje i uvijanje. Bez obzira želite li prirodni stil ili nadnaravni vau efekt – jeste li spremni za vrhunski izgled trepavica? Oftalmološki testirano.

U ponudi su dvije DOUBLE TROUBLE maskare od kojih je jedna vodootporna, a uz drugu možete postići ekstra crne trepavice.

Ako se smatrate slatkom ‘nevoljom’ koja se uvijek na kraju izvuče zbog svog šarma i zavodljivog osmijeha, možda ćete u ovim maskarama pronaći svoje najbolje prijateljice.

Ruke u zrak ako ne želite propustiti ovu sjajnu izvedbu koju donose nove ‘dvostruke nevolje’.