FOTO by vivre.hr

Dekor

Podmetači za čaše i poslužavnik u obliku sukulenata – WOW!

Viktoria Šafranić 30. lipnja 2022.

Ne znamo što nam je ljepše…

Sukulenti su uvijek dobrodošli u naše domove i uredske prostore. Bez obzira gdje ih stavili, oni svojim gracioznim izgledom upotpunjuju i uljepšavaju svaku prostoriju, stoga ne čudi što su toliko popularni. Ove mesnate biljke spremaju vodu u svoje povećane listove, stabiljke ili korijen.

sukulenti

Iako ih je gotovo nemoguće upropastiti, mnogi ipak smatraju da nisu rođeni za održavanje biljaka, no srećom sukulenti dolaze i u umjetnom izdanju, a da pritom izgledaju baš kao pravi.

podmetač za čaše

SUKULENTI SU SVE POPULARNIJI U SVIJETU HOME DEKORA, A OVOG PUTA ZASJALI SU KAO PRINT NA PRIBORU ZA POSLUŽIVANJE…

S obzirom na njihovu rasprostranjenost, ne iznenađuje što su poznati brendovi odlučili iskoristiti njihov potencijal i plasirali ih kao print na mnoštvo dekorativnih stvarčica.

poslužavnik

U potrazi za dekorom kojim ćemo upotpuniti naša ljetna druženja, na domaćoj web trgovini vivre.hr pronašli smo božanstveni poslužavnik i podmetače za čaše s printom sukulenata, koje smo odmah poželjeli kupiti. Izgledaju toliko posebno i ne sumnjamo da će ukrasiti svaki blagovaonski ili vrtni stolić.

sukulenti

Gosti će biti opčinjeni kada im čaše poslužite na ovom tropskom dekoru i ne sumnjamo da će se isti odmah rasprodati.

Za sve koji su fanatici sukulenata, možete ih pronaći na vivre.hr. Cijena poslužavnika iznosi 431,90 kuna, dok podmetač svaki zasebno košta 135,90 kuna!