FOTO by Naf Naf

Moda

Podignite svoju svečanu kombinaciju žutim Naf Naf sandalama!

Antonija Andabak 10. svibnja 2021.

Upečatljive sandale must have su svakog svečanog izdanja!

U zraku se gotovo osjeća miris ljeta i sigurni smo da svaki trenutak sunčanog vremena koristite onako kako ste zamislili.

I dok neki zasluženo uživaju u prirodi i opuštanju uz miris mora ili cvrkut ptica u kontinentalnom dijelu Lijepe naše, drugi se spremaju na mini svečanosti na kojima, unatoč ograničenom broju ljudi, žele zablistati!

Ljepši će spol nesumnjivo svom svečanom looku dati karakter detaljima poput naušnica, ukosnica, torbice i naravno, sandala na visoku petu kojima će postići elegantnu siluetu.

Na službenoj web stranici francuskog brenda Naf Naf kojeg od milja zovemo “oh la-la” brend, pronašli smo savršene žute sandale s blok petom koje su nas očarale na prvu! A sigurni smo da će očarati i vas!

Žuta koja pomalo naginje i na, u posljednje vrijeme, veoma popularnu mustard žutu nijansu, dovoljno je upečatljiva da doda urbani ali classy touch vašoj svečanoj kombinaciji!

Ono što oduševljava kod sandala ovog tipa je raznolikost pri nošenju, a to znači da će jednako famozno pristajati uz strogo svečanu haljinu ili odijelo, ali i ostaviti razigran dojam vašem neformalnom izdanju.

Svečani ton nesumnjivo dobiva dodatkom zlatnog remenčića koji se nalazi i na prvom dijelu tabanice gdje se samo suptilno nazire. Mustard žuta popularna je boja i veoma tražena kada je riječ o modnim detaljima, a ove sandale ispunile su sva očekivanja dama koje su već ugrabile svoj broj.

Prema njihovim riječima, sandale su veoma stabilne i udobne te ih se za povoljnu cijenu od 270,00 kuna doista isplati “upecati“!

Svoj broj checkirajte OVDJE i bez grižnje savjesti stavite u shopping košaricu!