FOTO by Amazon

Moda

Počinje “Ugly sweaters” sezona! Izdvojili smo 50 najboljih do sada!

admin 27. listopada 2020.

Od stvarno ružnih, ružnih, slatkih pa do svrsishodnih izdvojili smo najbolje ovosezonske ružne džempere

Ako bismo morali izdvojiti najdraži životni paradoks onda je to onaj kada za vrijeme blagdana iz svojim ormara izvlačimo ružne džempere kako bismo izgledali lijepo i slatko. Ugly sweaters toliko su povezani uz blagdane da, uz Will Ferrella i kuhano vino, spadaju u glavne božićne “boostere dobrog raspoloženja“.

Ako biste na nekoj blagdanskoj zabavi vidjeli 2 muškarca, od kojih jedan na sebi ima Armani odijelo, sat u vrijednosti sedam znamenaka i ključ najnovijeg BMW-a, a drugi Starke, jeans i Ugly sweater – kome biste prišli?

Ima nešto u ovom odjevnom predmetu, koji bez obzira na svoje ime još uvijek predstavlja sve lijepo i slatko što pronalazimo u blagdanima.

Nekako je postalo pravilo da nakon Noći vještića kreće blagdanska sezona, a kako je početak studenog pred vratima vodit ćemo se poslovicom “tko rano rani dvije sreće grabi“.

Tako ćemo i mi uraniti te vam ponuditi priliku da u jednom od 50 odabranih modela Ugly sweatersa ugrabite svoju sreću. Sreća je još veća ako znamo da dolaze po odličnim cijenama za koje nećete morati izdvojiti bogatstvo.

Prelistajte galeriju i odaberite svoj ovosezonski najljepši ružni džemper!

Sve navedene, pa i više ružnih džempera možete pronaći unutar Amazon web trgovine po odličnim cijenama.