FOTO by IMDb

Film

Početkom veljače dolazi 2. sezona serije Dark Desire

admin 26. siječnja 2022.

Uživat ćemo u novim epizodama ovog napetog erotskog trilera

Dark Desire, meksička triler serija proslavila se svojom prvom sezonom i sada nam dolazi još napetija i uzbudljivija druga sezona. Netflix je s prikazivanjem ove serije započeo 15.07.2021. i tada je to trebala biti samo jedan naslov koji bi mogao imati prolazan uspjeh.

U prvih 28 dana prikazivanja serija Dark Desire proglašena je najgledanijom serijom koja nema engleski naslov s preko 35 milijuna gledatelja. Samo mjesec dana nakon prikazivanja već se znalo da snimanje druge sezone mora krenuti što prije.

Sjajna glumačka postava, odnosi među likovima i doza erotskog štiha samo su neke od stvari koji su oduševili publiku i stvorili im onaj osjećaj da ne mogu dočekati iduću sezonu.

Nakon manje od pola godine svi ljubitelji serije mogu odahnuti i pripremiti se na dolazak druge sezone čije emitiranje kreće 02. veljače. 

Podsjetimo, Alma (Maite Perroni) je profesorica pravnog fakulteta. Udana je za Leonarda (Jorge Poza), poznatog suca koji skriva mnoge tajne. Ovaj naizgled skladan par već je 20 godina u braku, u kojem imaju i kćer Zoe (Regina Pavón), vrckastu tinejdžericu.

Udanoj Almi jedan sudbonosni vikend promijenit će čitav život. Ona odlazi kod prijateljice i tijekom noćnog izlaska upoznaje atraktivnog neznanca. Sumnjajući da je njezin suprug vara, započinje strastvenu aferu s Dariom (Alejandro Speitzer) – mladićem za kojeg se kasnije ispostavlja da je jedan od njezinih učenika. Tu sva tragedija započinje…

Službeni trailer za drugu sezonu objavljen je prije nekoliko dana i vrijeme je da se pripremimo za ozbiljno binganje.