FOTO by Netflix

Film

Počelo je! Pogledajte prvi sneak peek za film “Christmas Chronicles 2”

Krešimir Šustić 16. rujna 2020.

Čini se kako nam Netflix sprema brojna iznenađenja kada je Božić u pitanju

Iako jedna strana svjetske populacije smatra da je još prerano krenuti sa stvaranjem božićnog ugođaja, drugi misle da im je upravo to potrebno kako bi se osjećali sretnijima.

No, dok se ljudi međusobno prepucavaju, filmska industrija radi na veliko i trudi se da najljepše doba godine u našim domovima bude popraćeno likovima koji nam izmamljuju osmijehe na lica i unose magiju.

Svako novo adventsko doba donosi mnoštvo zanimljivih i neviđenih filmova koji se svojim radnjama, mjestima ukrašenim lampicama i dekoracijama pokušavaju uvući u srca vjernih gledatelja.

2018. godine izašla je veličanstvena obiteljska avantura “Christmas Chronicles”, čija se čarobna priča vrti oko dvoje djece koja uskaču na sanjke Djeda Mraza i na kraju spašavaju Božić.

Kurt Russell i Goldie Hawn vratit će se na Sjeverni pol u ulogama Djeda i Bake Mraz, no ovog puta čini se da će se više usredotočiti na gospođu Claus i njezinu važnu ulogu tijekom najdivnijeg doba godine.

Nastavak je baš kao i prvi dio, popraćen omiljenim božićnim likovima, velikim i ukrašenim jelkama, snijegom i neodoljivim ukrasima koji ovaj blagdan čine uistinu posebnim.

U nastavku donosimo sneek peek u kojem možemo vidjeti mali uvod u ono što nas očekuje u ovom veličanstvenom i magičnom nastavku.