FOTO by Sinsay

Dekor

Počastite se za Valentinovo Sinsay šalicama od 25,90 kuna!

Viktoria Šafranić 04. veljače 2022.

Povoljne i prekrasne, Sinsay šalice stvorene su za dobro jutro...

Ne znamo jeste li kavopije ili jutra radije provodite ispijajući šalicu vrućeg voćnog čaja, no sigurni smo da barem s jednim toplim napitkom započinjete dan. Posebice zimi, kada našem tijelu treba dodatna doza topline koja dolazi u vidu ukusnih napitaka.

Nama je kofein ipak najdraži jer nas razbudi u potpunosti, bez obzira je li to kava ili zeleni čaj. I jedno i drugo daje nam elana da kroz dan koračamo poletno i s lakoćom ispunjavamo sve obveze.

Što god bila vaša jutarnja navika, vjerujemo da su i vama ti prvi trenuci nakon buđenja dragocjeni i želite ih provesti u miru, po mogućnosti uz laganu tih melodiju omiljene pjesme. Kako bi vam tih pola sata učinili još posebnijim, ovdje smo da istražimo najatraktivniji home dekor uz koji će vam dan izgledati još ljepše.

Sinsay nas nikada ne razočara ponudom, štoviše njihove dekoracije za dom jedne su od naših najdražih jer ih cjenovna pristupačnost i šarmantan dizajn ističu od ostalih.

Prošle godine posebno ste se zainteresirali za šalice sa zlatnim rubom pa vjerujemo da će vas razveseliti vijest da su upravo stigli novi modeli u 4 boje. Najslađe su nam pastelne nijanse, nježno roza i mint zelena, a tu su i dva klasična primjerka u crnoj i bijeloj boji.

Uz njih ćete s još većim užitkom ispijati kavu ili čaj, osobito kada vam otkrijemo cijenu – 25,90 kuna.

Naš prijedlog je za svakog člana obitelji nabaviti različitu boju kako ne bi bilo svađe čija je čija šalice. Ako baš volite jednake nijanse, onda vam ne možemo pomoći.

Ove ljupke šalice možete pronaći na LINKU!