Moda

Počasti sebe i svoju bestie H&M proljetnim prstenima s motivom narcise!

Viktoria Šafranić 08. travnja 2021.

Accessories kao stvoren za sunčane dane...

Sunčan vikend je pred nama, a isti donosi mogućnost za bezbroj aktivnosti i uživanje. Kamo god se uputili, potrebno vam je malo pozitive i smijeha, a to isto uvijek izmami u vama vaša najbolja prijateljica?

Onda je svakako pozovite na izlet, španciranje gradom, vožnju biciklom, rolanje ili shoppingiranje, odnosno onu u čemu se obje najbolje pronalazite…

Kasnije se ne zaboraviti počastiti čašicom osvježavajućeg napitka, najdražim kolačem ili sladoledom.

Naša sugestija je okinuti nezaboravan selfie koji će vas uvijek podsjećati koliko je malo potrebno za vedar duh i dobro raspoloženje.

Ako želite ukomponirati i odjevnu kombinaciju, predlažemo slične traperice i bijeli T-shirt ili neku efektnu košulju cvjetnog uzorka. Također, tu su i neki modni dodaci poput marama za kosu ili nakita koji možete kupiti u matching izdanju.

U H&M-u su se pojavili prsteni u proljetnom ruhu. Riječ je o metalnim primjercima zlatne boje koje krasi neodoljiv cvijet narcisa, koji je jedan od omiljenih za pripadnice ljepšeg spola. Ako obožavate cvijeće i proljeće, onda je ovo savršen poklon za vas i vašu bestie.

Po cijeni od 7,99 € dobijete dva prstena koji ne samo da će ukrašavati vaše ruke, nego će dodatno naglasiti vibrantnu manikuru.

Ako su se i vas jednako dojmili, naručiti ih možete putem H&M službenog web shopa.