P!nk napokon dobila zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih. Čestitamo!

Engineer 06. veljače 2019.

Veliko postignuće u karijeri pjevačica je proslavila sa suprugom i dvoje djece

P!nk, pravog imena Alecia Moore na velikoj je pozornici glazbene industrije već više od dva desetljeća i njezin rad konačno je rezultirao jednom od najvećih priznanja koje je mogla dobiti. Od sada na holivudskoj stazi slavnih možete pronaći zvijezdu s imenom pjevačice.

Ovo je nestvarno! Nakon toliko godina predanog rada došla je i zaslužena nagrada, a sada kada pogledam u prošlost sjetim se koliko je trnovit put bio da dospijem tu gdje sam danas. Kada se samo prisjetim da sam prije 23 godine potpisala svoj prvi ugovor i tada je sve krenulo.

Postigla sam upravo ono što sam željela baš iz razloga što sam si davno postavila ciljeve koje sam, korak po korak i ostvarivala. Ne prodajem sex, ne prodajem parfeme i nisam najljepša, ali sam jaka i uporna i to je ono što me držalo kroz cijelu karijeru. Imala sam uspona i padova, ali sada je sve na svom mjestu i sretna sam što ove trenutke mogu proživjeti s ljudima do kojih mi je najviše stalo.

Naime, P!nk je bila u pratnji svog supruga Carey Harta i svoje dvoje djece i upravo su te osobe, navodi pjevačica, osobe koje joj daju snagu i zbog kojih je tu gdje je.

Čestitamo pjevačici i želimo joj još puno uspjeha u daljnjoj karijeri!