FOTO by River Island

Odjeća

Plisirani chic komadi kao stvoreni za ljetne svečanosti

Una Lora Banjac 04. srpnja 2024.

Bilo da ste ljubiteljica haljina, kombinezona ili kompleta – pronašli smo favorite za svakoga!

Dolaskom ljeta kreće ne kreće samo sezona uživancije, kupanja i sunčanja već i sezona omiljenih svečanosti poput djevojačkih večeri i vjenčanja.

Ako ste ove godine gošća na jednoj takvoj prigodi, a još uvijek ne znate što odjenuti, za vas smo pronašli nekolicinu favorita u River Island trgovini!

Radi se o komadima koji su izrađeni od plisiranog i sjajnog prozračnog materijala što ih čini idealnom opcijom za sve koji žele izgledati chic, a da im ne bude vruće.

Plisirane haljine

Haljine su prvi izbor za većinu svečanosti – jednostavan su outfit, prozračne su te izrazito elegantne. Mi bismo odabrane favorite svakako upotpunili podignutim frizurama, sandalama na petu i upečatljivim naušnicama!

£39.00
£45.00
£50.00
£40.00
£45.00
£40.00

Plisirani kompleti

Kompleti su namijenjeni svim ženama koje više preferiraju hlače i opuštenost, a dodatan je plus što se ovakvi kompleti uvijek mogu odvojeno kombinirati i s drugom odjećom te tako nositi u više različitih prigoda.

£28.00
£35.00
£30.00
£30.00
£30.00
£30.00

Plisirani kombinezoni

Kombinezon je praktično rješenje za sve ljubiteljice jednostavnih outfita, a za vas smo izdvojili dva kombinezona upečatljivih boja koje su kao stvorene za isticanje iz mase i jedan za ljubiteljice višebojnih zemljanih tonova.

Mi bismo ih najradije upotpunili visokim repom i zlatnim nakitom za dodatni boost elegancije!

£45.00
£20.00
£20.00

Ako su se i vama svidjeli naši odabrani favoriti, svakako ih možete škicnuti u River Island online trgovini.