FOTO by Instagram @reneeff / @rocioosorno / @alexlovelies

Moda

Plisirane mini suknje dominiraju jesenskim kolekcijama!

Daria Lovrić 19. rujna 2023.

Tandem su uz čizmice s visokom petom i crop košuljama!

Plisirane suknje i dalje vladaju modnom scenom. Viđamo ih u raznoraznim izdanjima, od plisiranih kargo suknji do mini traper modela.. Riječ je o jednom od trendova suknji za 2023. koji dobro funkcioniraju u svim godišnjim dobima, međutim najviše ih volimo u jesenskom izdanju.

Počele su se vraćati kao mikro mini suknje prošle godine i za razliku od midi satiniranih modela koje smo nosili u proljetnom i ljetnom periodu, u jesenskim i zimskim mjesecima okrećemo se kratkim mini modelima.

Povratak mini suknji u starom/novom izdanju – s faldama, lagano nabrane i plisirane suknje A kroja

Osim što je došlo do promjene dužine, suknje su sada od nešto čvršćih materijala, tamnijih zagasitih boja i zemljanih tonova, te širih faldi.

Chic modeli vrlo se lako kombiniraju s cozy džemperima, hulakopkama efektnog dizajna i mokasnikama u casual izdanju, dok ih u večernjim i nešto svečanijim varijantama vidimo uz satinirane topove ili cop košulje i čizme na visoku petu.

Srećom, ove suknje pristaju većini tipova tijela, stoga smo izdvojili najljepše modela brendova Stradivarius, Zara i Mango. Škicnite našu galeriju s cijenama i pronađite svog favorita: