FOTO by marijanabatinic

Poznati

Plišani overdose Marijane Batinić: “Čistim manijakalno i nabavljam sve što mi je pred očima!”

Antonija Andabak 13. rujna 2020.

Voditeljica broji svega par tjedana do rođenja druge djevojčice, a svoja trudnička raspoložanja dijeli sa svojim pratiteljima!

Voditeljica samo par tjedana prije rođenja svoje druge djevojčice, neumorno obavlja sve potrebno prije poroda, a entuzijazam povodom toga nesumnjivo je vidljiv i na fotografijama objavljenim na Instagramu gdje se Marijani ne skida osmijeh s lica!

Za sve to Marijana krivi hormone i višak energije koji su zaslužni za manijakalno čišćenje kuće i kupovanja svega što joj dođe pred oči. S plišancima u rukama, pitala je sve mame imaju li isti problem kao i ona!

Gotovo sve je spremno za dolazak druge djevojčice kojoj je tročlana obitelj s mužem Matejom Pašalićem i petogodišnjom Enom odabrala ime, no isto nije objavljeno javno već je umjesto toga Marijana mudro dala hint držeći u ruci ljubičasti cvijet s drvom maslina u pozadini fotografije…

Mnoge je inspirirala za pogađanje imena, a na listi su se našla ona poput Cvite, Olive i Lile. Na potonje ime, voditeljica je samo napisala:”Toplo, toplo.”

Ulaskom u deveti mjesec trudnoće, lijepa voditeljica pršti energijom i svoje pratitelje često počasti storyjima na kojima su vidljive fotografije od prije pet i više godina kada je, kako sama Marijana kaže, imala puno šareniji ukus u odijevanju u odnosu na danas, kada preferira smirenije nijanse.

U zadnjem “Instagram izdanju” pojavila se u babydoll haljinici, puf rukava i niskim čizmama od brušene kože, širokim oko gležnjeva, kakve se uostalom nose i ove sezone. Pratiteljice su pohvalile njezin outfit i njeno odlično raspoloženje par tjedana prije rođenja kćerkice.