FOTO by Primark

Dekor

Plišani medenjaci i božićne kuglice s Disney likovima naša su najveća slabost!

Viktoria Šafranić 26. listopada 2021.

Gdje? U Primarku, naravno...

Bilo da vaši mališani slobodno vladaju božićnim drvcem ili ste samozatajna dekoraterka koja ne da nikome pristup poput Monice Geller, uljepšajte svoju svečanu zabavu ljupkim ukrasima za drvce.

Primark božićne kuglice $8 (po komadu)

Od snjegovića do Djeda Mraza, poklona do bombona, Primark ima sve ukrase koji su vam potrebni da bi vaše drvce postalo glavna atrakcija.

Primark božićni ornamenti $1 (po komadu)

Niti jedan popis za kupovinu božićnih ukrasa nije potpun bez svjetala. Dakle, bez obzira da li ste planirali lampice iskoristiti kao ukras na božićnom drvcu, cik-cak uz stepenice, na drveću u vašem dvorištu ili će iste ukrasiti vaša vrata i prozore, Primark lampice su must-have.

Od šik toplih bijelih svjetala do spektakularnih inačica u više boja, osvijetlit će vašu kuću poput Betlehema.

500 LED Lampica $14

Od malih TV ekrana do božićnog drvca: pogledajte Primark kolekciju ornamenta s najdražim Disney i ostalim animiranim likovima. Uz Mickey i Minnie Mousea, Winnie Pooha i Spidermana – vaše će drvce biti poput neke magične bajke.

Dakle, vaše je drvce zbrinuto. Vrijeme je da u svoj dom unesete i neke svečane uzvanike. Nabavite super mekane plišane igračke za svoje mališane i dajte im savršenog prijatelja za maženje tijekom božićnih filmskih maratona.

Za dnevnu sobu tu je veliki izbor igračaka u obliku snjegovića, medenjaka i sobova koje dolaze u tri veličine.

Cijene su uistinu prihvatljive, stoga dobro razmislite kamo ćete se uputiti ovog vikenda. Budući da su se ove božićne dekoracije već sada pojavile na policama, vrlo brzo će nestati s istih pa ako vam se zaista sviđaju, ne čekajte predugo.