FOTO by Firebox

Moda

Plišani masažer u obliku papuča zimski je must-have!

Viktoria Mikulić 07. studenoga 2023.

I ove se zime vraćamo najcozy papučama!

Nedavno smo predstavili Uggsice za najzimogroznije osobe koje će vas štititi od hladnoće i tijekom najnižih temperatura, a sada smo pronašli nešto što će vas jednako utopliti i u vaša četiri zida.

Papuče koje griju i masiraju već su nekoliko godina IN, a mi im se rado vraćamo i ove sezone. Iako je kod kuće najljepše, najtoplije i najugodnije, što kada bismo vam rekli da taj osjećaj ugode možete udvostručiti.

Na poznatoj web trgovini Firebox pronašli smo fluffy papuče bež boje koje su spojene, a koje osim što griju, ujedno i masiraju. Idealne su za nošenje dok gledate Netflix, čitate omiljenu knjigu ili jednostavno surfate Internetom, a savršeno će pomoći i nakon napornog radnog dana i promrzlih stopala.

Također, ovaj plišani masažer možete ih nositi i prije spavanja kako bi vas dodatno umirio i opustio.

Uz dvije postavke vibracije, krzneni pretinci za stopala zagrijat će vaša stopala, dok će nježna vibracija ublažiti napetost u mišićima nogu i stopala. Navlaka se može skinuti radi lakšeg pranja, a pretinci odgovaraju svim veličinama stopala. Ne postoji lakši način da se riješite napetosti.

Odlična je vijest i da je ovaj masažer trenutno na popustu od 20 % i njegova cijena iznosi £15.99, a pronaći ih možete na LINKU.